Biletul zilei 26 februarie 2015

UPDATE - bilet necastigator

  • Legia Varsovia - Ajax Amsterdam 0-3 pauza
  • Atletic Bilbao - Torino 1-2 la pauza
  • Club Brugge - Aalborg Bk 1-0 pauza

Pentru biletul zilei de astazi am ales trei meciuri din Europa League, iar pariurile sunt pe numar de goluri la pauza. Am mers pe goluri marcate in prima repriza, pentru ca majoritatea echipelor incep in forta si incearca in primul sfert de ora sa dea rapid gol si sa incline balanta in favoarea lor.

Cota finala a biletul zilei pentru astazi 26 februarie este de 17.20 la 50 de lei jucati trebuie sa incasa 859 lei.

O optiune pentru bilet ar de jucat sistem - 2/3 si 3/3. Am ales si 3 din 3 pentru cazul in care prindem toate cele trei meciuri. La doua meciuri prinse, pe cele mai mici cote si cu 15 lei jucati per varianta avem o varianta cu o cota de 6.37. Jucand 15 lei per varianta am da pe bilet 60 de lei si am incasa 95, deci am fi in castig oricum. Totul e sa prindem minim 2 meciuri

biletul zilei 26 februarie 2015

Inca odata va aduc aminte de faptul ca biletul zilei este unul orientativ care incearca sa va ajute sa faceti un bilet la pariuri care sa fie castigator. Sfatul meu este sa vedeti cat mai multe bilete de pariuri de pe cat mai multe site-uri si sa incercat sa va faceti propriul bilet din meciuri din aceste bilete. Eu unul va doresc multa bafta si bilete castigatoare cu cote cat mai mari.