Biletul zilei 27 februarie 2015

UPDATE - bilet pierzator

  • - Olympique Marseille - SM Caen 2-3
  • - Darmstadt - Braunschweig 1-0
  • - FC Botosani - Petrolul 0-1

Pentru biletul zilei de astazi am ales trei meciuri, cota finala a biletului zilei fiind de 3.72, la 50 de lei jucati ridicand 186.

Pe biletul de azi pe langa clasicele pronosticuri pe numar de goluri am mizat si pe rezultat final. meciul ales de mine pentru rezultat final este din campinatul francez si este cel dintre Olympique Marseille si SM Caen. Am mers pe victoria lui Olympique M, o echipa care este pe podiumul campionatului din Franta, si care acasa are urmatoarea linie 11-1-1. Pentru a merge in continuare in lupta pentru titlu e clar ca nu are voie sa se impiedice de Caen

Celelalte doua pronosticuri sunt pe numar de goluri, unul din meciuri fiind din 2 Bundesliga din Germania iar cel de al doilea fiind in liga 1 de la noi. Nu prea imi place sa pariez pe meciurile din liga 1, insa totusi azi am sa fac o exceptie. Nu cred ca va fi un meci cu goluri, tinand cont de lotul subtire al celor de la Petrolul si mai ales de faptul ca Rednic a incercat intotdeauan sa plece cu un rezultat pozitiv in general si a lasat spectacolul pe locul doi.

biletul zilei 27 februarie 2015

Inca odata va aduc la cunostinta ca biletul zilei este unul orientativ si pentru ca a va face un bilet castigator la pariuri ar fi bine sa consultati si celelalte site-uri care va ofera pronosticuri. Facand o selectie si fiind ajutati de putin noroc aveti sanse sa aveti castiguri consistente. Eu unul nu va sfatuiesc sa jucati doar pe mana unui tipster, ci sa o faceti partial.