Biletul zilei 28 februarie 2015

UPDATE - bilet pierzator - cel mai canal bilet de pana acum

  • Reading - Nottingham Forest 0-3
  • FC Twente - NAC Breda 2-0
  • Dundee United - Partick Thistle 2-0
  • Hannover - VFB Stuttgard 1-1 (0-0)

Biletul zilei de astazi 28 februarie contine patru pronosticuri si toate le-am ales pe pariuri pe numar de goluri. Se pare ca pariatul pe rezultat final nu imi prieste, drept dovada meciul de ieri al lui Olympique Marseille in care am pronosticat 1, si care a iesit 2 dupa ce prin min 65 scorul era de 2-0 pentru Marseille. Daca as fi jucat pe mai mult de 2,5 goluri asa cum m-am gandit prima data, prindeam si o cota mare si nici nu buseam biletul zilei.

Biletul de astazi contine 4 meciuri iar cota finala a biletului zilei de astazi este de  6.67, la 50 de lei jucati incasand 333 lei

Am ales patru meciuri din patru campionate diferite, in primul rand pentru a evita sa cad pe bombe. Cu cat jucati mai multe meciuri dintr-un campionat cu atat sansele de a prinde surprizele sunt mari, si astfel va nenorociti biletul.

Din anglia am ales un meci din Premiership, cel dintre Reading si Nottingham Forest. Nottingham Forest are o medie de goluri destul de mare pe meci 3.1 goluri/meci in comparatie cu Reading care are doar 2.6/meci. Insa Reading va juca deschis pentru ca trebuie sa castige meciul de acasa si astfel numarul de goluri va fi marisor. Totul e sa nu prinda portarii o zi buna.

Al doilea meci este din campionatul olandez, unde la fel ca in Germania se joaca deschis, si in general antrenorii mizeaza pe atac si mai putin pe strategii de joc inchise, sau antijoc. FC Twente are o medie de 3,2 goluri / meci, in 26 din cele 24 de meciuri jucate avand mai mult de 2,5 goluri

biletul zilei 28 februarie 2015

Din Germania am ales un pariu pe numar de goluri insa la pauza. Cota e mica, insa am mizat pe faptul ca in Germania se marcheaza mult si marea majoritatea a meciurilor au cel putin un gol marcat pana la pauza. E optional sa il jucati si ramane la latitudinea voastra.

Un alt campionat in care se marcheaza este cel al Scotiei de unde este si ultimul meci de pe bilet, un meci cu Dundee United in prim plan. Dundee are o medie de 3,3 goluri pe meci, iar din 26 de meciuri jucate in 16 au fost mai mult de 2,5 goluri

Inca odata va aduc aminte de urmatorul sfat: cititi pe cat mai multe site-uri biletul zilei, faceti-va o parere si nu jucati toate meciurile de pe acelasi bilet. Astfel aveti sanse mari sa va faceti de fiecare data un bilet castigator. De asemenea nu jucati bilete cu multe meciuri pe el, pentru ca sansele de a da chix cu unul din meciuri creste direct proportional cu numarul de pariuri.