iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

UPDATE - bilet pierzator

  • -Manchester City - Leicester 2-0
  • -Tottenham - Swansea 3-2
  • -Arminia Biefeld - Werder Bremen 3-1

Revin cu biletul zilei de astazi 4 martie, dupa ce sambata am avut o zi neagra busind 3 din cele 4 pronosticuri. Pentru biletul de astazi 4 martie am revenit la 3 pronosticuri pe bilet, cota finala a biletului fiind de 4,59. Toate cele trei sunt pe numar de goluri, si mai mult sunt pe minim 3 goluri marcate in meci.

In primul meci am ales un meci din Germania, insa din cupa. Sper ca nu va fi un meci inchis si cei de la Werder vor juca la fel de deschis ca in campionat acolo unde in ultimul meci au fot 8 goluri

 Celelalte doua meciuri sunt din Premier League, primul meci fiind cel dintre Manchester City si Leycester City iar al doilea cel dintre Tottenham Si Swansea City.

Tottenham din 26 de meciuri are 20 cu mai mult de 2,5 goluri si o medie de 3 goluri/meci. Manchester City are si ea o medie de 3.1 goluri/ meci insa are mai mult de 2,5 goluri/meci in doar 16 meciuri din 27

biletul zilei 4 martie 2015

Inca odata va aduc aminte ca pentru a va realiza un bilet al zilei castigator e bine sa va documentati din mai multe surse care ofera meciuri si sa va alegeti singuri meciurile pe care le pariati.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Programe ligi fotbal 2018-2019

Program LIGA 1 Romania

Program PREMIER LEAGUE Anglia

Program BUNDESLIGA Germania

Program PRIMERA DIVISION Spania

Program SERIE A Italia

Program LIGUE 1 Franta

 

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...