Biletul zilei 15 martie 2015

UPDATE - bilet castigator

  • - Manchester United - Tottenham 3-0
  • - Zulte Waregem - Oostende 1-4
  • - Wolsburg - Freiburg 3-0

Pentru biletul zilei la pariuri de astazi 15 martie am ales trei meciuri din campionate diferite insa pe acelasi tip de pariu - numar de goluri marcat.

Primul meci este din campionatul Angliei, si m-am oprit la cel dintre Manchester United si Tottenham Hotspur. Ambele echipe au o medie mare goluri pe meci, Tottenham fiind pe primul loc intr-un clasament la media de goluri marcate pe meci (3 goluri/meci in 22 de meciuri din cele 28 jucate fiind mai mult de 2.5 goluri)

Al doilea meci ales este cel dintre Wolsburg si Freiburg. Wolsburg trece printr-o perioada buna, fiind pe locul 2 in clasament si avand o medie de 2.9 goluri marcate pe meci

Al treilea meci este din Belgia, acolo unde Zulte Waregem are o medie de 3.1 goluri avand 19 meciuri in care s-au marcat mai mult de 2 goluri. In general in Germania, Anglia, Belgia, Olanda, Germania se marcheaza multe goluri, spre deosebire de alte campionate inchise cum e cel al Frantei sau cel al Italiei.

Biletul zilei pentru 15 martie 2015

Cand va faceti biletul zilei documentati-va de pe mai multe site-uri si alegeti-va cate un meci doua de pe fiecare. Asa aveti sanse foarte mari sa va faceti biletul castigator si astfel sa aveti castiguri constante si mari