iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

UPDATE - bilet pierzator

  • - Barcelona - Manchester City 1-0
  • - Nottingham Forest - Rotherham 2-0
  • - Otelul - CSMS Iasi 0-0

Pentru biletul zilei de astazi 18 martie 2015 am ales trei meciuri dintr-o oferta destul de saraca de meciuri. Cota finala a biletului este de 3.90 pentru 50 de lei jucati incansand 194,90

Primul pronostic este din Champions League si anume meciul dintre FC Barcelona si Manchester City. Aici ar trebui sa se marcheze multe goluri pentru ca City trebuie sa recupereze handicapul din tur cand a pierdut pe teren propriu cu 2-1. Pentru a se califica ar trebui sa marcheze macar 2 goluri, lucrul asta necesitand sa atace deci sa se deschida. Barcelona cu siguranta va specula lucrul asta. Pariul ar fi compromis doar daca Barcelona ar face 2-0, pentru ca nu cred ca City va mai forta calificarea la scorul asta.

Al doilea meci este din Championship si anume cel dintre Nottingham Forest si Rotherham United, un meci din Anglia, acolo unde spectacolul primeaza in defavoarea rezultatelor. Oamenii vin la meci daca echipa joaca fotbal si de multe ori indiferent daca are rezultate slabe. Nottingham Forest are o medie de 3 goluri pe meci iar Rotherham de 2.5.

biletul zilei 18 martie 2015

Ultimul meci este cel dintre Otelul Galati si CSMS Iasi, unde am mers pe mai putin de 2,5 goluri pe meci. Iasul este in forma si in ultimile patru meciuri nu a primit gol. E un pariu mai greu pentru ca cei de la Galati pot ceda de mai multe ori, insa acum mizez pe faptul ca sunt avertizati de faptul ca Iasul este in forma si astfel se vor apara mai atent.

NU UITATI - atunci cand va faceti biletul zilei apelati la mai multe surse de inspiratie, nu mergeti doar pe mana unui tipster. Sunt o multime de site-uri care va ofera biletul zilei si de unde puteti alege meciuri.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Programe ligi fotbal 2018-2019

Program LIGA 1 Romania

Program PREMIER LEAGUE Anglia

Program BUNDESLIGA Germania

Program PRIMERA DIVISION Spania

Program SERIE A Italia

Program LIGUE 1 Franta

 

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...