Biletul zilei 21 martie 2015

UPDATE bilet pierzator

  • - Port Talbot Town - The New Saints 1-3
  • - Tottenham - Leicester City 4-3
  • - Newcastle - Arsenal 1-2
  • - Huddersfield Town - Fulham 0-2
  • - Rayo Vallecano - Malaga 1-0
  • - Schalke - Bayern Leverkusen

Pentru biletul zilei de astazi 21 martie am ales mai multe meciuri decat de obicei, si asta pentru a va oferi mai multe variante pentru a va face biletul vostru. De obicei propun trei meciuri insa astazi m-am oprit la sase. Toate pronosticurile sunt pe numar de goluri si toate sunt pe optiunea mai mult de 2,5 goluri marcate. Cota finala a biletului zilei este de 22.63,  la 50 de lei jucati incasand 1131 lei.

Primul meci ales este din Tara Galilor unde se marcheaza foarte mult. Cotele sunt mici pentru goluri marcate la meciurile din Wales insa sansele de a prinde astfel de pariuri sunt foarte mari. Meciul ales este cel dintre Port Talbot Town si The New Saints (TNS) doua echipe care au o medie de goluri marcate pe meci foarte mare. Astfel Port Talbot are o medie de 4.1 goluri/ meci iar TNS de 3 goluri/meci.

Din campionatul Angliei, Premier League am ales doua meciuri cu echipele mele favorite la astfel de pariuri, Tottenham si Arsenal. Atat Tottenham cat si Arsenal au aceeasi medie de goluri marcate per meci, aceasta fiind de 3 goluri/meci, singura diferenta fiind numarul de meciuri in care cele doua au avut mai mult de 2,5 goluri. Arsenal din 29 de meciuri jucate a avut mai mult de 2,5 goluri in 20 iar Tottenham in 23 de meciuri.

biletul zilei 21 martie 2015

Tot din Anglia insa din Championship am ales meciul dinre Huddersfield Town si Fulham FC. Huddersfield Town are o medie de 3 goluri/meci iar Fulham de 3,1goluri/meci. Sper ca cei de la Fulham sa nu ma arda dupa ce in biletul zilei de marti nu am mers pe mana lor  si am ales celalalt meci din Championship (cel dintre Nottingham Forest si Rotherham incheiat cu scorul de 2-0).

Pentru biletul zilei de astazi am ales si un meci din Spania, cel dintre Rayo Vallecano si Malaga. Rayo Vallecano are o medie de 3 goluri/meci, Malaga sta mai prost la acest capitolul media lor fiind de 2.3 goluri/meci.

Ultimul meci este din campionatul Germaniei de aici alegand partida dintre FC Schalke - Bayer Leverkusen. Schalke are o medie de 2,5 goluri/meci iar Bayern Leverkusen de 2,9 goluri/meci. O alternativa pentru meciul asta este cel dintre Koln - Werder Bremen unde Werder Bremen are o medie de 3,7 insa Koln sta mai prost la acest capitol, al golurilor marcate.

SFAT - incercati sa nu jucati tot biletul zilei ci alegeti-va meciurile care vi se par si voua ca fiind cu reale sanse de castig. Folositi-va feelingul propriu in alegerea meciurilor pentru ca fiecare dintre noi trecem prin momente propice cand norocul ne surade, de aia e bine cand simtiti un meci sa il jucati asa cum va spune subconstientul. De asemenea urmariti si celelalte site-uri care propun pronosticuri si ofera biletul zilei si alegeti-va si de acolo meciuri.