Biletul zilei 3 mai 2015

Biletul zilei de astazi 3 mai are in componenta 4 pronosticuri iar cota finala a acestuia este de 39.87 pentru 50 de lei jucati putem incasa 1993.

Primul pronostic din cele patru este pe numar de goluri si aici am ales un meci in campionatul Angliei, cel dintre Tottenham Hotspur si Manchester City. Ambele echipe marcheaza foarte mult si e de asteptat un meci cu multe goluri

Al doilea pronostic este din campionatul Germaniei unde am mers pe victoria celor de la Borussia Monchengladbach in deplasarea de la Berlin, unde vor juca in compania celor de la Hertha BSC. Borussia are sanse mari sa joace in Champions League, pentru un loc in cupa europeana ei batandu-se cu cei de la Bayern Leverkusen. O victorie in meciul de azi ii tine aproape de acest obiectiv important pentru ei.

Ultimile doua meciuri sunt din campionatul Italiei, un campionat in care lupta la titlu e cam incheiata insa in care se lupta pentru locurile de Champions League. Pentru aceste doua locuri de Champions League se lupta AS Roma si Lazio Roma. AS Roma va juca acasa cu Genoa, o echipa care lupta pentru calificarea in Europa League. Genoa este pe primul loc in topul formei echipelor in ultima perioada, de aceea la acest meci am mizat pe un x.

In al doilea meci, cel dintre Atalanta si Lazio am mers pe un X. Atalanta lupta pentru evitarea retrogradarii iar in ultimile sale trei meciuri s-au inregistrat 3 egalitati. Pentru Lazio la fel ca si pentru AS Roma un egal nu va fi mare dezastru, caci oricum vor juca in Champions League, ideea ca victoria ii poate aduce direct in grupe si nu vor trebui sa joace tururi preliminare.

biletul zilei 3 mai 2015

Inca odata, sfatul meu este sa cititi si celelalte site-uri care ofera pronosticuri, sa va alegeti cateva meciuri din fiecare si pe urma sa selectati 2-4 meciuri pe care sa le jucati. Evitati biletele cu multe meciuri, caci cu cat sunt mai multe meciuri cu atat nesansa de a cadea pe o surpriza este mai mare. BAFTA MULTA si castiguri grase va doresc.