iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Biletul zilei 9 mai 2015

Pentru biletul zilei de astazi 9 mai am ales 5 pronosticuri, cota finala a biletului fiind de 14,81 la 50 de lei jucati noi vom incasa 740 lei.

Primul meci este din Anglia iar pronosticul este unul pe numar de goluri. Atat Hull City cat s Burnley sunt doua echipe care au o medie a numarul de goluri mica in comparatie cu celelalte echipe din Anglia. Hull are la fel ca Burnley 2.3 goluri pe meci iar Burnley de exemplu are ultimile 5 meciuri consecutiv medie de sub 2,5 goluri per meci. Din cauza asta mizez pe mai putin de 2,5 goluri.

Al doilea pronostic este din campionatul Germaniei unde am mers pe mana lui Stuttgart pe mai mult de 2,5 goluri, Stuttgard fiind una din echipele care marcheaza dar si primeste foarte multe goluri.

Al treilea pronostic este din campionatul Italiei unde AS Roma incearca sa isi mentiona pozitia a doua din clasament, o pozitie care duce direct in grupele Champions League. Pentru acest loc cei de la Roma se lupta cu jucatorii lui lazio. AC Milan nu mai este echipa de top de acu cativa ani, anul acesta fiind unul mediocru, iar in meciul cu Roma nu cred ca vor lua mai mult de 1 punct. Pe acest meci e de pariat 2 solist insa am mers la acoperire cu X

Al patrulea pronostic este tot din Italia insa din serie B acolo unde Frosione incearca sa promoveze, asa ca punctele din meciul cu Cittadella sunt vitale pentru ei. Si aici ca si la AS Roma am mers cu X la acoperirea semnului cel mai probabil si anume 2.

Ultimul meci este unul din campionatul Romaniei, cel dintre Craiova si CSMS Iasi, un meci care cred ca se va termina X, cel mai probabil scor dupa parerea mea este 1-1.

biletul zilei 9 mai 2015

Rezultate la tragerile loto si noroc

Programe ligi fotbal 2018-2019

Program LIGA 1 Romania

Program PREMIER LEAGUE Anglia

Program BUNDESLIGA Germania

Program PRIMERA DIVISION Spania

Program SERIE A Italia

Program LIGUE 1 Franta

 

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...