Decembrie 10, 2019

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei 4 august 2013

Biletul zilei 4 august

biletul-zilei-4-august-2013

Biletul zilei 3 august 2013

Biletul zilei 3 august

Pentru biletul zilei de astazi am ales urmatoarele meciuri:

biletul-zilei-3-august-2013

Un bilet care nu are o cota mare insa care cred ca are sanse mari de a iesi castigator. Un semn de intrebare ar fi la Metallist insa cred ca totusi nu va iesi nici o surpriza aici, acestia fiind angrenati in lupta pentru cupele europene de la vecinii nostrii.

Botosaniul ar trebui sa castige meciul acesta, avand un debut foarte bun de campionat 4 puncte in doua meciuri - pentru o nou promovata e un debut foarte bun. Punctele din aceasta victorie ar fi mana cereasca pentru cei din Botosani in lupta lor pentru mentinerea in prima liga.

Biletul zilei 2 august 2013

Biletul zilei 2 august 2013

biletul-zilei-2-august-2013

Se pare ca nu am putut evita surpriza de la rusi, meciul pierdut acasa de cei de la Anzhi acasa. Anzhi se pare ca merge prost si alegerea meciului a fost neinspirata - poate e mai bine de jucat la surprize.

Celelalte meciuri le-am prins - Ajaxul fiind usor de prins cu golurile pentru ca in Olanda si Germania apararea nu prea conteaza si jocul spectaculos, deschis este la ordinea zilei.

1-1 se pare ca este un scor care poate fi jucat in campionatul nostru, si meciul propus de mine terminandu-se cu acest scor.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează