Iulie 16, 2019

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei 9 mai 2015

Biletul zilei 9 mai 2015

Pentru biletul zilei de astazi 9 mai am ales 5 pronosticuri, cota finala a biletului fiind de 14,81 la 50 de lei jucati noi vom incasa 740 lei.

Primul meci este din Anglia iar pronosticul este unul pe numar de goluri. Atat Hull City cat s Burnley sunt doua echipe care au o medie a numarul de goluri mica in comparatie cu celelalte echipe din Anglia. Hull are la fel ca Burnley 2.3 goluri pe meci iar Burnley de exemplu are ultimile 5 meciuri consecutiv medie de sub 2,5 goluri per meci. Din cauza asta mizez pe mai putin de 2,5 goluri.

Al doilea pronostic este din campionatul Germaniei unde am mers pe mana lui Stuttgart pe mai mult de 2,5 goluri, Stuttgard fiind una din echipele care marcheaza dar si primeste foarte multe goluri.

Al treilea pronostic este din campionatul Italiei unde AS Roma incearca sa isi mentiona pozitia a doua din clasament, o pozitie care duce direct in grupele Champions League. Pentru acest loc cei de la Roma se lupta cu jucatorii lui lazio. AC Milan nu mai este echipa de top de acu cativa ani, anul acesta fiind unul mediocru, iar in meciul cu Roma nu cred ca vor lua mai mult de 1 punct. Pe acest meci e de pariat 2 solist insa am mers la acoperire cu X

Al patrulea pronostic este tot din Italia insa din serie B acolo unde Frosione incearca sa promoveze, asa ca punctele din meciul cu Cittadella sunt vitale pentru ei. Si aici ca si la AS Roma am mers cu X la acoperirea semnului cel mai probabil si anume 2.

Ultimul meci este unul din campionatul Romaniei, cel dintre Craiova si CSMS Iasi, un meci care cred ca se va termina X, cel mai probabil scor dupa parerea mea este 1-1.

biletul zilei 9 mai 2015

Biletul zilei 3 mai 2015

Biletul zilei de astazi 3 mai are in componenta 4 pronosticuri iar cota finala a acestuia este de 39.87 pentru 50 de lei jucati putem incasa 1993.

Primul pronostic din cele patru este pe numar de goluri si aici am ales un meci in campionatul Angliei, cel dintre Tottenham Hotspur si Manchester City. Ambele echipe marcheaza foarte mult si e de asteptat un meci cu multe goluri

Biletul zilei 2 mai 2015

Pentru biletul zilei de astazi am ales patru meciuri, cota finala a biletului fiind de 6.28, la 50 de lei jucati putand sa incasam 313 lei

Primele doua pronosticuri sunt din campionatul Angliei unde am mers pe victoria lui Leicester in meciul de acasa cu cei de la Newcastle, echipa gazda avand nevoie de cele 3 puncte pentru a scapa de retrogradare. Leicester e prima dupa linia de retrogradare si are in ultimile cinci meciuri 4 victorii si o infringere pe cand cei de la Newcasle au 5 infringeri. In cel de al doilea meci ales am mers pe ideea ca Aston Villa va lua puncte acasa in fata celord e la Everton. Villa are nevoie de puncte pentru a se salva de retrogradare pe cand Everton e undeva pe la mijlocul clasamentului, pentru ei campionatul cam terminandu-se , neavand sanse la cupele europene dar nici cu retrogradarea.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează