Iulie 16, 2019

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei 26 aprilie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - Everton - Manchester U 3-0
 • - Arsenal - Chelsea 0-0
 • - FC Sevilla - Rayo Vallecano 2-0
 • - Celta Vigo - Real Madrid 2-4
 • - Borussia M - VFL Wolsburg 1-0

Biletul zilei pariuri 25 aprilie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - Manchester City - Aston Villa 1-0
 • - QPR - West Ham 0-0
 • - FC Botosani -  CSMS Iasi 0-0
 • - VFB Stuttgard - Freiburg 2-2
 • - Hannover 96 - Hoffeinheim 1-2

Biletul zilei de astazi are o cota de 30 si cotine 5 pronosticuri, la 50 de lei jucati putem incasa 1514 lei

 

Primele doua meciuri sunt din campionatul Angliei unde am mers pe victoria lui Manchester City in meciul cu Aston Villa si pe mai mult de 2.5 goluri/meci in meciul dintre QPR cu West Ham. Manchester City este obligata sa castige azi pentru a se mentine in lupta pentru locurile de Champions League, unde spera sa ajunga dupa ce lupta la titlu s-a cam incheiat, Chelsea castigand practic campionatul.

Din campionatul Romaniei am ales meciul dintre CS Botosani si CSMS Iasi, un meci care dupa parerea mea se va incheia la egalitate, cel mai probabil scor ar fi 0-0.

biletul zilei 25 aprilie 2015

 Ultimile doua pronosticuri sunt din campionatul Germaniei unul fiind pe numar de goluri per meci - mai mult de 2.5 iar la al doilea am mizat pe victoria lui Hannover in fata celor de la Hoffenheim. Hannover trebuie obligatoriu sa castige pentru a spera ca scapa de retrogradare pe cand Hoffenheim e undeva pe la mijlocul clasamentului, sansele sale de a ramane si anul urmator in Bundesliga fiind mari.

Biletul zilei 11 aprilie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - Tottenham  - Aston Villa 0-1
 • - Bayern - Eintracht Frankfurt 3-0
 • - Heerenveen - AZ Alkmark 5-2
 • - Port Talbot - Airbus 1-0

Biletul zilei de astazi 11 aprilie 2015 contine 4 meciuri si are o cota finala de 5.20, la 50 de lei jucati incansand 260

 Am ales patru meciuri din 4 campionate diferite, primul dintre ele fiind din campionatul Angliei si anume cel dintre Tottenham si Aston Villa. Saptamana trecuta am fost fript de Tottenham insa cred ca a fost doar un accident faptul ca in meciul lor nu s-a marcat nici un gol.

Al doilea meci este din campionatul Germaniei, un meci in care cred ca se vor marca multe goluri, ambele echipe fiind cu un procentaj mare la acest capitol.

biletul zilei 11 aprilie 2015

Ultimile doua meciuri sunt din Tara Galilor si Olanda, doua campionate in care se marcheaza mult

Rezultate la tragerile loto si noroc

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează