Iulie 16, 2019

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei 22 martie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - QPR - Everton 1-2
 • - Ajax - ADO Den Haag 1-0
 • - Mainz - Wolsburg 1-1

Dupa ce in biletul zilei de ieri am ales 6 meciuri, ceea ce s-a dovedit o mare prostie, astazi revin la biletul zilei cu trei meciuri. Toate pronosticurile sunt ca si pana acum pe numar de goluri, meciurile fiind alese din trei campionate diferite: Anglia, Olanda si Germania. Cota finala a biletului zilei de astazi 22 martie este de 5.12 la 50 lei jucati avand de incasat 255 lei.

Primul meci este din Anglia si este meciul dintre QPR si Everton, un meci intre doua echipe cu media de goluri marcate mare QPR avand 2,8 goluri/meci iar Everton de 2.7

Al doilea meci este din campionatul Olandei acolo unde se marcheaza foarte multe goluri si este meciul dintre Ajax si ADO Den Haag

biletul zilei 22 martie 2015

Ultimul meci este cel dintre Mainz si Wolsburg unde am mizat tot pe mai mult de 2,5. Wolsburg are o medie de 3,4 goluri/meci ceea ce da sperante ca va marca si in acest meci si va face pariul castigator.

Biletul zilei 21 martie 2015

UPDATE bilet pierzator

 • - Port Talbot Town - The New Saints 1-3
 • - Tottenham - Leicester City 4-3
 • - Newcastle - Arsenal 1-2
 • - Huddersfield Town - Fulham 0-2
 • - Rayo Vallecano - Malaga 1-0
 • - Schalke - Bayern Leverkusen

Pentru biletul zilei de astazi 21 martie am ales mai multe meciuri decat de obicei, si asta pentru a va oferi mai multe variante pentru a va face biletul vostru. De obicei propun trei meciuri insa astazi m-am oprit la sase. Toate pronosticurile sunt pe numar de goluri si toate sunt pe optiunea mai mult de 2,5 goluri marcate. Cota finala a biletului zilei este de 22.63,  la 50 de lei jucati incasand 1131 lei.

Primul meci ales este din Tara Galilor unde se marcheaza foarte mult. Cotele sunt mici pentru goluri marcate la meciurile din Wales insa sansele de a prinde astfel de pariuri sunt foarte mari. Meciul ales este cel dintre Port Talbot Town si The New Saints (TNS) doua echipe care au o medie de goluri marcate pe meci foarte mare. Astfel Port Talbot are o medie de 4.1 goluri/ meci iar TNS de 3 goluri/meci.

Din campionatul Angliei, Premier League am ales doua meciuri cu echipele mele favorite la astfel de pariuri, Tottenham si Arsenal. Atat Tottenham cat si Arsenal au aceeasi medie de goluri marcate per meci, aceasta fiind de 3 goluri/meci, singura diferenta fiind numarul de meciuri in care cele doua au avut mai mult de 2,5 goluri. Arsenal din 29 de meciuri jucate a avut mai mult de 2,5 goluri in 20 iar Tottenham in 23 de meciuri.

biletul zilei 21 martie 2015

Tot din Anglia insa din Championship am ales meciul dinre Huddersfield Town si Fulham FC. Huddersfield Town are o medie de 3 goluri/meci iar Fulham de 3,1goluri/meci. Sper ca cei de la Fulham sa nu ma arda dupa ce in biletul zilei de marti nu am mers pe mana lor  si am ales celalalt meci din Championship (cel dintre Nottingham Forest si Rotherham incheiat cu scorul de 2-0).

Pentru biletul zilei de astazi am ales si un meci din Spania, cel dintre Rayo Vallecano si Malaga. Rayo Vallecano are o medie de 3 goluri/meci, Malaga sta mai prost la acest capitolul media lor fiind de 2.3 goluri/meci.

Ultimul meci este din campionatul Germaniei de aici alegand partida dintre FC Schalke - Bayer Leverkusen. Schalke are o medie de 2,5 goluri/meci iar Bayern Leverkusen de 2,9 goluri/meci. O alternativa pentru meciul asta este cel dintre Koln - Werder Bremen unde Werder Bremen are o medie de 3,7 insa Koln sta mai prost la acest capitol, al golurilor marcate.

SFAT - incercati sa nu jucati tot biletul zilei ci alegeti-va meciurile care vi se par si voua ca fiind cu reale sanse de castig. Folositi-va feelingul propriu in alegerea meciurilor pentru ca fiecare dintre noi trecem prin momente propice cand norocul ne surade, de aia e bine cand simtiti un meci sa il jucati asa cum va spune subconstientul. De asemenea urmariti si celelalte site-uri care propun pronosticuri si ofera biletul zilei si alegeti-va si de acolo meciuri.

 

Biletul zilei 18 martie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - Barcelona - Manchester City 1-0
 • - Nottingham Forest - Rotherham 2-0
 • - Otelul - CSMS Iasi 0-0

Pentru biletul zilei de astazi 18 martie 2015 am ales trei meciuri dintr-o oferta destul de saraca de meciuri. Cota finala a biletului este de 3.90 pentru 50 de lei jucati incansand 194,90

Primul pronostic este din Champions League si anume meciul dintre FC Barcelona si Manchester City. Aici ar trebui sa se marcheze multe goluri pentru ca City trebuie sa recupereze handicapul din tur cand a pierdut pe teren propriu cu 2-1. Pentru a se califica ar trebui sa marcheze macar 2 goluri, lucrul asta necesitand sa atace deci sa se deschida. Barcelona cu siguranta va specula lucrul asta. Pariul ar fi compromis doar daca Barcelona ar face 2-0, pentru ca nu cred ca City va mai forta calificarea la scorul asta.

Al doilea meci este din Championship si anume cel dintre Nottingham Forest si Rotherham United, un meci din Anglia, acolo unde spectacolul primeaza in defavoarea rezultatelor. Oamenii vin la meci daca echipa joaca fotbal si de multe ori indiferent daca are rezultate slabe. Nottingham Forest are o medie de 3 goluri pe meci iar Rotherham de 2.5.

biletul zilei 18 martie 2015

Ultimul meci este cel dintre Otelul Galati si CSMS Iasi, unde am mers pe mai putin de 2,5 goluri pe meci. Iasul este in forma si in ultimile patru meciuri nu a primit gol. E un pariu mai greu pentru ca cei de la Galati pot ceda de mai multe ori, insa acum mizez pe faptul ca sunt avertizati de faptul ca Iasul este in forma si astfel se vor apara mai atent.

NU UITATI - atunci cand va faceti biletul zilei apelati la mai multe surse de inspiratie, nu mergeti doar pe mana unui tipster. Sunt o multime de site-uri care va ofera biletul zilei si de unde puteti alege meciuri.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează