Noiembrie 19, 2019

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

Biletul zilei 4 aprilie 2015

UPDATE- bilet pierzator

 • - Arsenal - Liverpool 4-1
 • - Werder Bremen - FSC Mainz 0-0
 • - Twente - PSV 0-5

Pentru biletul zilei de astazi 4 aprilie am ales trei meciuri din trei campionate diferite, campionate care in care se marcheaza goluri. Cota finala a biletului este de 4.45 la 50 de lei jucati o sa incasati 222,6 lei

Primul meci este din Premier League si este cel dintre Arsenal si Liverpool. Ambele echipe au o medie mare de goluri marcate per meci, Arsenal avand 3 goluri/meci iar Liverpool 2.5 goluri/meci

Al doilea meci este din campionatul Germaniei fiind cel dintre Werder Bremen si FSC Mainz, Werder are o medie de 3,7 goluri/meci iar Mainz de 2,7 goluri/meci

biletul zilei 4 aprilie 2015

Ultimul meci propus pe biletul zilei de azi 4 aprilie este cel dintre Twente si PSV Eindhoven doua echipe care au medii mari, Twente are 3.1 oluri/meci iar PSV 3,7 goluri/meci

Atentie Cand va faceti biletul zilei cititi mai multe site-uri si alegeti-va meciurile si in functie de inspiratia voastra.

Nu platiti meciuri sigure 100% pentru ca nu exista asa ceva (drept dovada amintiti-va meciul dintre Gloria Buzau si Steaua doua echipe prietene care aveau legaturi dubioase, in care Bunica a marcat un gol din lovitura libera in min 92 egaland Steaua si nenorocind pe marea majoritate a pariorilor si mai ales pe patronul Stelei - dupa acel meci Bunica a fost linsaj de cei de la Buzau fiind trimis prin ligile inferioare). Alegeti-va propriile meciuri si macar pierdeti pe mana voastra nu rad altii de voi

Biletul zilei 22 martie 2015

UPDATE - bilet pierzator

 • - QPR - Everton 1-2
 • - Ajax - ADO Den Haag 1-0
 • - Mainz - Wolsburg 1-1

Dupa ce in biletul zilei de ieri am ales 6 meciuri, ceea ce s-a dovedit o mare prostie, astazi revin la biletul zilei cu trei meciuri. Toate pronosticurile sunt ca si pana acum pe numar de goluri, meciurile fiind alese din trei campionate diferite: Anglia, Olanda si Germania. Cota finala a biletului zilei de astazi 22 martie este de 5.12 la 50 lei jucati avand de incasat 255 lei.

Primul meci este din Anglia si este meciul dintre QPR si Everton, un meci intre doua echipe cu media de goluri marcate mare QPR avand 2,8 goluri/meci iar Everton de 2.7

Al doilea meci este din campionatul Olandei acolo unde se marcheaza foarte multe goluri si este meciul dintre Ajax si ADO Den Haag

biletul zilei 22 martie 2015

Ultimul meci este cel dintre Mainz si Wolsburg unde am mizat tot pe mai mult de 2,5. Wolsburg are o medie de 3,4 goluri/meci ceea ce da sperante ca va marca si in acest meci si va face pariul castigator.

Biletul zilei 21 martie 2015

UPDATE bilet pierzator

 • - Port Talbot Town - The New Saints 1-3
 • - Tottenham - Leicester City 4-3
 • - Newcastle - Arsenal 1-2
 • - Huddersfield Town - Fulham 0-2
 • - Rayo Vallecano - Malaga 1-0
 • - Schalke - Bayern Leverkusen

Pentru biletul zilei de astazi 21 martie am ales mai multe meciuri decat de obicei, si asta pentru a va oferi mai multe variante pentru a va face biletul vostru. De obicei propun trei meciuri insa astazi m-am oprit la sase. Toate pronosticurile sunt pe numar de goluri si toate sunt pe optiunea mai mult de 2,5 goluri marcate. Cota finala a biletului zilei este de 22.63,  la 50 de lei jucati incasand 1131 lei.

Primul meci ales este din Tara Galilor unde se marcheaza foarte mult. Cotele sunt mici pentru goluri marcate la meciurile din Wales insa sansele de a prinde astfel de pariuri sunt foarte mari. Meciul ales este cel dintre Port Talbot Town si The New Saints (TNS) doua echipe care au o medie de goluri marcate pe meci foarte mare. Astfel Port Talbot are o medie de 4.1 goluri/ meci iar TNS de 3 goluri/meci.

Din campionatul Angliei, Premier League am ales doua meciuri cu echipele mele favorite la astfel de pariuri, Tottenham si Arsenal. Atat Tottenham cat si Arsenal au aceeasi medie de goluri marcate per meci, aceasta fiind de 3 goluri/meci, singura diferenta fiind numarul de meciuri in care cele doua au avut mai mult de 2,5 goluri. Arsenal din 29 de meciuri jucate a avut mai mult de 2,5 goluri in 20 iar Tottenham in 23 de meciuri.

biletul zilei 21 martie 2015

Tot din Anglia insa din Championship am ales meciul dinre Huddersfield Town si Fulham FC. Huddersfield Town are o medie de 3 goluri/meci iar Fulham de 3,1goluri/meci. Sper ca cei de la Fulham sa nu ma arda dupa ce in biletul zilei de marti nu am mers pe mana lor  si am ales celalalt meci din Championship (cel dintre Nottingham Forest si Rotherham incheiat cu scorul de 2-0).

Pentru biletul zilei de astazi am ales si un meci din Spania, cel dintre Rayo Vallecano si Malaga. Rayo Vallecano are o medie de 3 goluri/meci, Malaga sta mai prost la acest capitolul media lor fiind de 2.3 goluri/meci.

Ultimul meci este din campionatul Germaniei de aici alegand partida dintre FC Schalke - Bayer Leverkusen. Schalke are o medie de 2,5 goluri/meci iar Bayern Leverkusen de 2,9 goluri/meci. O alternativa pentru meciul asta este cel dintre Koln - Werder Bremen unde Werder Bremen are o medie de 3,7 insa Koln sta mai prost la acest capitol, al golurilor marcate.

SFAT - incercati sa nu jucati tot biletul zilei ci alegeti-va meciurile care vi se par si voua ca fiind cu reale sanse de castig. Folositi-va feelingul propriu in alegerea meciurilor pentru ca fiecare dintre noi trecem prin momente propice cand norocul ne surade, de aia e bine cand simtiti un meci sa il jucati asa cum va spune subconstientul. De asemenea urmariti si celelalte site-uri care propun pronosticuri si ofera biletul zilei si alegeti-va si de acolo meciuri.

 

Rezultate la tragerile loto si noroc

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează