iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Biletul zilei

In aceasta sectiune a siteului nostru incercam sa va prezentam o varianta de bilet al zilei de unde speram sa va puteti inspira si sa va puteti face biletul castigator.

Pentru a va creste sansele de castiguri Iasi365 va sfatuieste sa cititi si celelalte site-uri care ofera variante de bilete de pariuri si sa va alegeti din fiecare cate un meci, maxim doua si la urma sa faceti o selectie de 2-3 meciuri din cele selectate mai sus. Asa va cresteti sansele de a avea bilete de pariuri castigatoare.

Iasi365 va ureaza bulta bafta si cat mai multe bilete verzi.

UPDATE - bilet necastigator

  • Legia Varsovia - Ajax Amsterdam 0-3 pauza
  • Atletic Bilbao - Torino 1-2 la pauza
  • Club Brugge - Aalborg Bk 1-0 pauza

Pentru biletul zilei de astazi am ales trei meciuri din Europa League, iar pariurile sunt pe numar de goluri la pauza. Am mers pe goluri marcate in prima repriza, pentru ca majoritatea echipelor incep in forta si incearca in primul sfert de ora sa dea rapid gol si sa incline balanta in favoarea lor.

Cota finala a biletul zilei pentru astazi 26 februarie este de 17.20 la 50 de lei jucati trebuie sa incasa 859 lei.

O optiune pentru bilet ar de jucat sistem - 2/3 si 3/3. Am ales si 3 din 3 pentru cazul in care prindem toate cele trei meciuri. La doua meciuri prinse, pe cele mai mici cote si cu 15 lei jucati per varianta avem o varianta cu o cota de 6.37. Jucand 15 lei per varianta am da pe bilet 60 de lei si am incasa 95, deci am fi in castig oricum. Totul e sa prindem minim 2 meciuri

biletul zilei 26 februarie 2015

Inca odata va aduc aminte de faptul ca biletul zilei este unul orientativ care incearca sa va ajute sa faceti un bilet la pariuri care sa fie castigator. Sfatul meu este sa vedeti cat mai multe bilete de pariuri de pe cat mai multe site-uri si sa incercat sa va faceti propriul bilet din meciuri din aceste bilete. Eu unul va doresc multa bafta si bilete castigatoare cu cote cat mai mari.

UPDATE - bilet pierzator

  • Tottenham Hotspur - West Ham United 2-2
  • Hamburger SV - Borussia Monchengladbach 1-1
  • Stade Reims - FC Metz 0-0

Pentru biletul zilei de astazi 22 februarie 2015 vin tot cu 3 meciuri si tot cu pariuri pe numar de goluri marcate. Cota finala a biletului zilei este de 3.12 si la 50 de lei jucati aveti de incasat 155 lei

Pentru acest bilet am optat pentru cate un meci din trei campionate diferite - cel al Angliei, Germaniei si al Frantei.

Pentru mai mult de 2,5 goluri la finalul partidei am ales meciul Tottenham Hotspur - West ham United, Tottenham fiind echipa care se afla pe primul loc la numarul de meciuri cu mai mult de 2,5 goluri. Astfel din 25 de partide jucate 19 au fost cu mai mult de 2.5 goluri, doar 6 fiind cu mai putin. Media de goluri marcate per meci fiind de 2.6

Al doilea meci as fi dorit sa  pariez mai putin de 2.5 goluri insa pana la urma am jucat la siguranta cu sub 3,5. Este o cota mica insa este destul de sigura mai ales ca ambele echipe nu prea marcheaza. Atat Hamburger SC cat si Borussia au acelasi procentaj la meciurile sub 2.5 -  8 peste 2,5 si 13 sub 2,5. Aici ati putea sa incercati un pariu de x la final sau 2 goluri/meci

biletul zilei 22 februarie 2015

La ultimul pariu am ales Stade Reim - Fc Metz unde am mers pe minim 2 goluri marcate in meci. As fi dorit sa joc minim 3 goluri pe meci insa am ales un pariu la siguranta.

Atentie - inca odata va reamintesc ca biletul zilei este un bilet orientativ iar daca doriti sa aveti rezultate la pariuri cel mai bine ar fi sa vedeti variantele de bilete de la mai multe site-uri si sa incercati sa faceti combinatie intre meciurile jucate. Eu unul va doresc multa bafta si castiguri babane

UPDATE -biletul a iesit castigator

  • SC Paderbonn 07 - Bayern Munchen 0-6 (0-2 la pauza)
  • FC Augsburg - Bayern Leverkusen 2-2 (0-1 la pauza)
  • Crystal Palace - Arsenal 1-2

Pentru biletul zilei de astazi 21 februarie propun trei meciuri si toate pronosticurile sunt pe numar de goluri.Cota finala a biletului zilei de astazi 21 februarie este de 4.55 si la 50 de lei jucati o sa incasati 227.

Primul meci este cel dintre Paderborn si Bayern Munchen si am mers pe numar de goluri marcate la pauza, in cazul nostru mai mult de 1,5 sau mai bine spus minim 2 goluri indiferent cine le inscrie.

In cel de al doilea meci pe care il propun pentru a fi jucat pe bilet este un pronostic tot la pauza, cu o cota mica insa cu sanse mari de iesire. Deci eu va propun sa mizati pe inscrierea unui gol la pauza meciului dintre Augsburg si Bayern Leverkusen

biletul zilei 21 februarie 2015

In ultimul pariu de pe biletul zilei am mers tot pe numar de goluri marcate insa la finalul meciului, si aici am ales un meci din Premier League, cel dintre Cristal Palace si Arsenal unde am mizar pe mai mult de 2,5 goluri, adica in timpul meciului se vor marca minim 3 goluri.

Tineti minte - pariurile din cadrul biletului zilei sunt orientative si indiferent de pe ce site le luati nu incercati sa le jucati in totalitate. Dupa cum observati sunt un fan al pariurilor pe numar de goluri, de aceea cand va faceti biletul zilei puteti lua un pariu sau doua de la mine, un altul pe rezultat final de pe alte site-uri ce va propun pariuri, altul pe tenis si asa mai departe. Astfel puteti ajunge sa aveti bilete competitive care sa va aduca bani frumosi.

Rezultate la tragerile loto si noroc

Programe ligi fotbal 2018-2019

Program LIGA 1 Romania

Program PREMIER LEAGUE Anglia

Program BUNDESLIGA Germania

Program PRIMERA DIVISION Spania

Program SERIE A Italia

Program LIGUE 1 Franta

 

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...