Ce naiba e cu e-mailul yahoo-ului?

Sunt unul din miile de utilizatori de Yahoo mail, si culmea eram destul de multumit de acest serviciu. Si asta pana acum cateva zile cand Yahoo a pregatit o mare surpriza, insa una neplacuta. A schimbat look-ul acestui serviciu si mai ales a scos o multime de optiuni care faceau ca acest serviciu sa fie superior celui de la Google.

Din punctul meu de vedere noul Mail este „un dezastru”, si spun acest lucru pentru ca s-a eliminat posibilitatea de a deschide pagini de căutare şi e-mail-uri în taburi individuale, lucru care deosebea până acum Yahoo! de Gmail.

yahoo-email

O alta problema este că Yahoo! a „uitat” să adauge un buton de „Print” pentru mail-uri.

În plus, una din optiunile pe care le foloseam destul de des, si anume sortarea in functie de numele expeditorului nu mai exista.

Alte probleme vizează faptul că drafturile (e-mail-uri scrise, dar încă netrimise) nu se salvează, dar şi faptul că e-mail-urile nu se trimit cum trebuie sau că textul nu este formatat. În plus, unii utilizatori au spus că nici nu se pot loga pe site.

E o tampenie mare ceea ce au facut cei de la Yahoo si sper ca in viitorul apropiat sa fie rezolvate aceste probleme, altfel cred ca foarte multi din utilizatorii acestui serviciu vor migra pe alte platforme de e-mailing.