Cred ca cei de la Facultatea de Mecanica au realizat cea mai buna reclama pentru facultatea lor cand s-au hotarat sa expuna la intrarea principala trei din lucrarile de licenta ale studentilor de la aceasta facultate. Alaturi de avionul care acum este expus permanent cele trei masini care se gasesc pe aleea de la intrare fac o impresie foarte buna atat pentru tinerii care vor sa se incris la facultate cat si cei care trec prin zona.

Sincer sa fiu mi-as fi dorit sa lucrez intr-un atelier de tunning auto insa din pacate viata mi-a indreptat pasii spre cu totul altceva, insa astazi cand am vazut masinile m-a cuprins nostalgia. Din pacate generatia din care fac parte nu a avut o baza materiala asa de pusa la punct ca acum si aici ma refer in primul rand la informatie si in al doilea rand la tehnologie.

lucrari licenta expuse in fata Facultatii Mecanica 1

lucrari licenta expuse in fata Facultatii Mecanica 4

Proiectul de licenta de mai sus a fost realizat de studentii Olariu Adrian, Nastasa Ionel si Sacaleanu Alin sub coordonarea profesorului indrumator Conf. Dr. Ing. Adrian Sachelarie.

E destul de usor sa duci un proiect la sfarsit atat timp cat dispui de cativa oameni cu experienta care sa te ajute si de ceva banuti. In alte vremuri chiar daca aveai bani nu prea aveai ce face cu ei, insa asta e cu totul alta poveste.

Cel de al doilea proiect de liceanta este realizat de Canschi Alexandru Mihail, Gaidur Mihai, Popovici Valentin si Silianu Dan sub coordonarea aceluiasi profesor indrumator Conf. Dr. Ing. Adrian Sachelarie.

lucrari licenta expuse in fata Facultatii Mecanica 2

lucrari licenta expuse in fata Facultatii Mecanica 3