CSMS Iasi un inceput poticnit

Din pacate fotbalul romanesc sufera de o boala care face ca multe echipe sa consume bani si nervi degeaba. Si aici ma refer la inconsecventa. Imediat ce apare un antrenor la o echipa schimba jumate de echipa, incepe sa isi impuna idei de ale lui fara a testa terenul. Ei si cazul Iasului unde Stoican a schimbat aproape toata echipa, echipa care a avut rezultate in ultimile campionate.

Rezultatele CSMS-ului au aparut in urma omogenizarii lotului. Cand jucatorii se cunosc intre ei, cand stiu cum se misca in teren colegii, cum sa le pasese, jocul merge. Sa ne aducem aminte de Golubovici cum marca meci de meci in Copou, pentru ca cei din echipa stiau cum sa il joace si de asemenea sa ne aducem aminte de Golubovici de la Steaua locul unde a dat chix. Si de rateul asta a fost vinovat Reghe si patronul Stelei care au cerut foarte mult de la o persoana venita de putin timp in cadrul echipei.

csms iasi

Cand aduci o duzina de fotbalisti cu cateva zile inainte de a incepe campionatul si ii pui sa joace, doar un noroc chior va face sa mearga echipa. Neagoe a avut parte de rezultate bune, fara a fi meritul lui, pentru ca echipa a fost aceeasi ca in timpul lui Napoli. Jucatorii se cunosteau si au facut toata treaba, oferindu-i antrenorului niste merite pe care nu le merita.

Sper din tot sufletul ca CSMS sa isi revina, insa eu personal il vad pe Stoican printre primii antrenori care vor fi demisi in Liga 1.