Uite cardul, nu e cardul

Astazi am avut o surpriza neplacuta cu cei de la BRD in sensul ca bancomatul de la care incercam sa scot niste bani nu mi l-a mai restituit. Recunosc ca exista posibilitatea ca blocarea lui sa se fi facut din cauza starii lui jalnice, aceasta stare datorandu-se portofelului in care il port, insa eu suspectez ca si din cauza materialului prost din care este facut (acest card fiind singurul care s-a deteriorat desi a fost prieten de "suferinta" cu alte 4 carduri ). Cert este ca el a ramas in bancomat iar persoanele de la ghisee nu au dorit sa mi-l inapoieze pentru ca nu le permitea protocolul. Ce naiba prevedea protocolul asta nu stiu, oricum mai erau 15 minute pana la ora 17:00 cand se inchidea agentia si fetele deja incuiasera usa de la intrare.

buzunare goale

Insa nu acest lucru m-a pus pe ganduri ci faptul ca, daca esti din Timisoara si esti in vizita in Iasi, si din varii motive iti este blocat cardul in bancomat dupa ora 17:00, cand se inchide agentia care este langa bancomat, singura sansa sa intri in posesia lui este sa revii a doua zi la aceasta agentie. Din discutia avuta la telefon cu o operatoare a celor de la BRD, la intrebarea din speta de mai sus mi-a raspuns ca nu exista alta solutie. Cam ciudat, tanand cont ca noi suntem clientii bancii. Normal ar fi ca acest card sa poata fi trimis la Timisoara de catre banca, nu sa ne deplasam noi sa il ridicam.

Asa ca daca mergeti in vizite, in excursii etc, e bine sa aveti niste bani cash pentru ca nu se stie niciodata cand se supara bancomatul pe tine.

Mos Nicolae rezolva-ma si pe mine de o bere, ca de aia 2 lei cu care m-au lasat in buzunar astia de la banca nu prea am ce cumpara.

Din aceeasi categorie