Ce sanse mai are Otelul?

Este o intrebare care macina pe multi microbisti de la noi, caci ar fi o surpriza mare daca echipa galateana ar castiga anul acesta campionatul. Sansele sunt foarte mici insa nici Unirea Urziceni nu avea mari sanse la titlu si pana la urma l-a castigat. Oricum ce e cel mai important este faptul ca sansele de a castiga campionatul il au mai multe echipe si astfel lupta va fi mai apriga. Iata ca sunt cativa ani buni de cand Bucurestiul nu mai emite nicio pretentie la titlu. Iar lucrul acesta s-a intamplat exact in perioada in care echipa campioana se califica direct in grupele Champions League  lucrul acesta  aducand o multime de bani.

In momentul cand scriu acest post Poli Timisoara este condusa acasa de Astra Ploiesti cu scorul de 1-0 si mai are la dispozitie 30 de minute pentru a putea intoarce scorul. In putin timp va incepe si derbyul etapei, meciul dintre Fc Vaslui si Otelul un meci care poate face ca diferenta de puncte dintre echipele de pe primele trei puncte sa se micsoreze. Pana la urma Poli Timisoara a terminat la egalitate, 2-2 dupa ce a fost condusa cu 2-0. Un punct salvat in extremis de timisoreni, un punct care conteaza mult in lupta pentru titlu. Acum sa vedem cu ce scor se va termina meciul dintre Vaslui si Otelul.

Pana la urma FC Vaslui si Otelul au terminat la egalitate, castigatoarea etapei fiind Steaua care a redus distanta fata de primele locuri cu 2 puncte.

BMMPX3W333YA