Natiune cu stadion cauta echipa

La noi la romani totul e pe dos. Acum cativa ani in urma aveam echipa nationala de fotbal care facea fata la orice confruntare insa nu aveam unde juca. Pentru cei mai in varsta cred ca le este usor sa isi aduca aminte de meciurile care se disputau pe terenurile accidentate de la noi sau care erau pline de nisip. E de notorietate meciul cu Danemarca, meci jucat pe o tarla plina cu nisip si nu pe un teren cu iarba. A fost un 2-5 pe care putina lume il va uita. Au mai fost pe urma si alte partide insa deja ne obisnuisem cu conditiile nasoale de pe la noi si lumea nu a mai dat importanta starii gazonului.

Au fost nevoie de 20 de ani si o multime de bani pentru a face un teren normal, caci arena de la Bucuresti nu este un varf in ale terenurilor de joc. Este un stadion care se incadreaza in standardele mondiale fara sa exceleze la un anumit capitol. Ba, de fapt exceleaza - la pret.

National Arena Bucuresti - stadionul national al Romaniei

S-a incercat sa se faca o inaugurare de zile mari ale National Arena insa din pacate locul 53 in lume face ca multe federatii sa zica pas la cererile noastre. Daca noi nu am fost in stare sa mergem in Brazilia cu echipa standard ci cu o adunatura de jucatori de pe la te miri ce echipe, ce sa le mai cerem argentinienilor. Echipa Romaniei nu mai este un adversar tentant din nici un punct de vedere: fotbal nu joaca, spectatori nu aduce, tricouri nu vinde, nume in echipa nu are si nici jucatori tineri de valoare. Asa ca de ce naiba sa joci cu noi?

Sa vedem acum daca pana la urma stadionul va ramane un muzeu sau va gazdui si alte meciuri in afara de cele ale nationalei. Pretul cerut de autoritati este unul destul de mare si nu cred ca de alde Copos, care este un zgarcit notoriu, va da banii ceruti.

Subiecte blog *

Joi, 26 Aprilie 2018 10:34

Marți, 05 Decembrie 2017 19:23

Luni, 16 Octombrie 2017 20:10

Marți, 25 Iulie 2017 13:22

Marți, 25 Iulie 2017 09:15

Sâmbătă, 24 Iunie 2017 17:26

Vineri, 16 Iunie 2017 23:20