Pavlick pas - sunt curios de reactia lui Doroftei

Inainte de toate sunt un fan declarat al lui Bute. Sincer sa fiu, nu ma intereseaza prea tare ce adversari a pus la podea si cam de ce calibru. Daca stam sa analizam carierele multor campioni ( mai ales a celor care erau manageriati de Don King) s-ar putea sa gasim o multime de meciuri in care acestia s-au intalnit cu  sparring partners si nu cu pugilisti adevarati. E normal sa ridici o cota si mai ales e normal sa faci bani mai ales daca unul din telurile tale este numarul de zerouri din conturi. Si nu cred ca de exemplu Rudel Obreja ar avea alt tel. Caci nu cred ca il doare mai tare de palmaresul lui Bute decat de bugetul sau.

 Bute ramane unul din putini campionii din ultimii 10 ani care a fost urmarit de foarte multi romani. Acum nu stiu cat va mai boxa pentru Romania, caci se pare ca cei din Canada isi doresc foarte mult ca Bute sa ridice steagul lor inaintea celui romanesc, insa e clar ca e unul din simbolurile noastre (ma refer la cele sportive bineinteles) si ca momentan ne reprezinta.

Pavlik Bute un meci care nu se va disputa

Revenind la Pavlick acesta a declinat oferta managerilor lui Bute sustinand ca bursa e prea mica si locul de desfasurare nu prea i-ar conveni. Eu unul cred ca lui Pavlick i-a cam fost frica de Bute si de public. Caci meciul acesta ar fi fost mediatizat mult prea mult si probabil Bute ar fi pus in joc tot ceea ce stie el pentru a castiga meciul. Si e greu de luptat intr-o sala ostila, asta e clar. Asa ca mai bine sa ramana intrebarea "de ce nu a boxat Pavlik?" cu Bute decat  " ce naiba l-a apucat pe Pavlik sa boxeze cu Bute?". Asta referindu-ma la Pavlik.

Bute ar putea sa boxeze in continuare cu sportivi de calibru mai mic si sa ramana neinvins - iar lumea va ramane cu dilema "oare Bute il batea pe Pavlik?" sau sa ia taurul de coarne si sa se bata cu cei din top 3 si atunci discutiile ar fi in functie de rezultatul partidei respective.