Arbitrajul smenuit - psihoza sportului romanesc

Am urmarit ieri returul semifinalei in care a jucat Oltchim Ramnicu Valcea si, sincer, mi-a parut rau ca nu s-au calificat. Handbalul este probabil unul din putinele sporturi de echipa in care mai tinem fruntea sus. Ce e ciudat, e faptul ca si aici au ajuns metehnele din fotbalul nostru de rahat. Daca se pierde un meci, imediat este de vina arbitrul. Nu neg ca arbitrul poate influienta rezultatul unui meci, insa daca esti o valoare poti castiga chiar si impotriva arbitrajului.

Revenind la semifinala, eu le felicit pe fetele de la Oltchim pentru ca au ajuns pana aici, insa ii condamn pe cei care conduc clubul pentru faptul ca nu au pregatit meciul cum trebuie. Daca ne uitam la meciul tur vedem ca oltencele au jucat bine doar vreo 10 minute in repriza a doua cand au intors rezultatul si asta din cauza relaxarii jucatoarelor din Ungaria care, pe la sfarsitul primei reprize au inceput sa ne ia la misto - vedeti golul dat cu o lovitura pe la spate, pe sub picioare. Astfel jocul de la  inceputul reprizei a doua, venit pe relaxarea unguroaicelor si trezirea fetelor de la Oltchim, a facut ca rezultatul sa fie intors. Insa privite in ansamblu cele patru reprize ,vedem ca am fost net inferioare adversarelor noastre.

handbal-oltchim-gyor

Si acum intervine prostul obicei al romanilor: de vina a fost arbitrajul. Pai bineinteles ca arbitrajul a fost de vina, caci arbitrul nu a bagat mingea in poarta vreo 5 minute cand eram condusi cu 7 goluri diferenta, tot arbitrul a dat o multime de pase gresite etc. Sa fim seriosi.

Insa, inca odata FELICITARI fetelor de la Oltchim pentru performanta lor.

Subiecte blog *

Joi, 26 Aprilie 2018 10:34

Marți, 05 Decembrie 2017 19:23

Luni, 16 Octombrie 2017 20:10

Marți, 25 Iulie 2017 13:22

Marți, 25 Iulie 2017 09:15

Sâmbătă, 24 Iunie 2017 17:26

Vineri, 16 Iunie 2017 23:20