Zi neagra pentru romani

Echipa de handbal a facut-o de oaie, Mandinga o pozitie la care foarte multi din noi nu ne asteptam iar acum Bute facut KO la box. Meci mai prost ca asta nu am vazut la  Bute si cred ca cei care il criticau cam au dreptate, pana acum a luptat numai cu boxeri de o calitate indoielnica. Nu e bine sa dai in cei cazuti insa cred ca cei din staful sau i-au creat o imagine care nu reflecta valoarea lui Bute.

Iata declaratia lui Froch, înainte de meci: "Lucian a avut parte de cateva lupte aproape decente, dar niciuna ca cea din seara asta! E prima lupta care iese in evidenta. Bute a castigat împotriva tuturor adversarilor de care a avut parte, e un învingator, dar nu e niciun nume cu adevarat tare pe lista lui.  Magee a fost OK, Glen Johnson a fost ok, dar ei nu sunt Kessler sau Andre Ward. Sau Direll sau Jean Pascal. Nu a avut adversari la acest nivel", spune Froch în The Telegraph.

E pacat de modul in care Bute a pierdut, daca KO ar fi fost undeva prin repriza a 10 a si ar fi venit in urma unei lovituri atunci nu cred ca imaginea lui Bute ar fi fost afectata asa de tare. Din pacate Bute a fost macelarit trei reprize, in una din ele fiind salvat de KO de gong iar in alta fiind invins. Imi pare sincer rau, insa cred ca s-a grabit cu meciul asta, cedand presiunii media si in afara de asta echipa lui a ales o tactica de tot rahatul.

 

Ieri a fost zi neagra si marii pierzatori am fost noi, cei care am stat trezi si am urmarit Eurovisionul sau meciul lui Bute.

Din aceeasi categorie