Unde putem urmari meciul lui Bute de pe 4 noiembrie

UPDATE. Nu sunt un specialist al boxului insa cel mai mult imi pare rau pentru timpul pierdut in fata monitorului, caci Bute nu a convins deloc A fost un meci anost, cu putine lovituri si care s-a incheiat prin decizia arbitrilor. Daca aseara Bute ar fi intrat in ring cu Froch acesta din urma avea sanse sa il faca KO in primele 3 reprize. Se pare ca meciul pe care Bute l-a pierdut in fata lui Froch, si-a pus amprenta pe psihicul boxerului romanao-canadian. Oricum Felicitari Bute pentru victorie.

Bute va trebui sa boxeze in compania unui fost luptator de arte martiale si aici ma refer la Denis Grace iar meciul va fi transmis in direct de Dolce Sport de la ora 4 dimineata (4 noiembrie) Interesul fata de meciurile lui Bute a scazut cu toate ca nu ar trebui sa fie asa, iar daca romanul nu va reusi sa castige cu rusul atunci cred ca ii va fi foarte greu sa revina in boxul de performanta.

bute-campionul-nostru

Meciul din 4 noiembrie este primul pe care Lucian Bute îl va disputa din luna mai, când a pierdut centura mondială IBF în faţa britanicului Carl Froch.

În cadrul aceleiaşi gale, în ring va urca şi Dinu Bogdan care va lupta împotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.