Februarie 28, 2020

Blog

O multime de articole diverse care va pot distrage atentia de la rutina zilnica

Ce sanse mai are Otelul?

Este o intrebare care macina pe multi microbisti de la noi, caci ar fi o surpriza mare daca echipa galateana ar castiga anul acesta campionatul. Sansele sunt foarte mici insa nici Unirea Urziceni nu avea mari sanse la titlu si pana la urma l-a castigat. Oricum ce e cel mai important este faptul ca sansele de a castiga campionatul il au mai multe echipe si astfel lupta va fi mai apriga. Iata ca sunt cativa ani buni de cand Bucurestiul nu mai emite nicio pretentie la titlu. Iar lucrul acesta s-a intamplat exact in perioada in care echipa campioana se califica direct in grupele Champions League  lucrul acesta  aducand o multime de bani.

In momentul cand scriu acest post Poli Timisoara este condusa acasa de Astra Ploiesti cu scorul de 1-0 si mai are la dispozitie 30 de minute pentru a putea intoarce scorul. In putin timp va incepe si derbyul etapei, meciul dintre Fc Vaslui si Otelul un meci care poate face ca diferenta de puncte dintre echipele de pe primele trei puncte sa se micsoreze. Pana la urma Poli Timisoara a terminat la egalitate, 2-2 dupa ce a fost condusa cu 2-0. Un punct salvat in extremis de timisoreni, un punct care conteaza mult in lupta pentru titlu. Acum sa vedem cu ce scor se va termina meciul dintre Vaslui si Otelul.

Pana la urma FC Vaslui si Otelul au terminat la egalitate, castigatoarea etapei fiind Steaua care a redus distanta fata de primele locuri cu 2 puncte.

BMMPX3W333YA

Grecii au talent - priviti si va minunati

Cine spune ca le-a vazut pe toate se inseala. Aveti rabdare sa urmariti video clipul si o sa vedeti de ce spun asta.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează