P.S. Te iubesc

"P. S. Te iubesc"

de Cecilia Ahern

Bestseller în Marea Britanie, S.U.A., Germania şi Olanda (2004)

ps-te-iubesc-editura-all

Indragostiţi din copilarie, isi sorbeau cuvintele unul altuia, iar certurile lor se sfarseau în hohote de ras. Cand Gerry moare, Holly este distrusa: iubitul, cel mai bun prieten, sprijinul ei nu mai este. Dar Gerry a promis ca isi va veghea mereu dragostea. Si se tine de cuvant: el îi lasa lui Holly un pachet cu scrisori care, deschise pe rand, in fiecare luna, vreme de un an, o vor invata cum sa ia viata de la capat. Pe masura ce deschide fiecare scrisoare, Holly intelege sensul schimbarii si al iubirii de celalalt.

Cu ajutorul prietenilor si al zgomotoasei sale familii, ea invata din nou sa rada, sa planga, sa cante, sa danseze – sa fie mai curajoasa ca niciodata.

Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.
In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.

Editura ALL