iasi 365 2018 logo 4

"Regina Matasurilor"

de Vanora Bennett

Regina matasurilor editura All

Anul 1471 marcheaza un punct de cotitura in Razboiul celor Doua Roze, cand Eduard al IV-lea urca pe tronul Angliei. In aceste vremuri tulburi, doua tinere surori, Jane si Isabel Lambert, sunt foarte preocupate sa-si gaseascs soti buni si iubitori. 

Tatal lor, un negustor de matasuri, considera insa ca o partida buna inseamna in primul rand obţinerea de relatii avantajoase, iar iubirea trebuie sa treaca in planul doi. Prin casatorie cele doua fete patrund in lumea de la curtea regelui Eduard al IV-lea, ceea ce va conduce la o perioada de prosperitate a afacerii tatalui lor.

 Cand Jane pune ochii pe Eduard incepe o legatura mai puţin obisnuita, dintre un rege si o femeie de rand. In acest fel sora ei, Isabel, ajunge sa cunoască cele mai intime – si scandaloase - detalii despre rege, destainuite in soapta in linistea noptii…

“Un roman istoric cu o intriga sofisticata.”  The Times

 Vanora Bennett s-a nascut si a crescut la Londra. A petrecut o lunga perioada departe de tara, in calitate de corespondent de presa, relatand desfasurarea unor conflicte politice, militare si religioase dintr-o serie de tari marcate de instabilitate politica, de la Angola si Cambodgia pana la Rusia si Zimbabwe. Este scriitoare si ziarista independenta, colaboratoare la editia online a ziarului The Times, unde tine o rubrica saptamanala in care tema predilecta o constituie latura nonconformista a capitalei britanice. Locuieste in nordul Londrei impreuna cu sotul si cu cei doi copii.

 Editura ALL

Programul cinematografelor din Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares