Concert Her Funky Subjects 22 februarie Hunter's Pub

Concert Her Funky Subjects

22 februarie Hunter's Pub 21:00

Concepută strict pentru recitaluri de ambianță în cafenele și pub-uri,trupa Her Funky Subjects a fost înființată în urmă cu un an de zile, într-o formulă pop-jazz & r'n'b. Abordarea trupei are ca public țintă persoanele care doresc să asculte o muzică de atmosfera, live, cu interpretări ale unor piese celebre din repertoriul internațional, atât din perioada soul a anilor '70, cât și r'n'b modern (Melanie Fiona, Alicia Kyes, Beyonce, Adele, etc). Vineri - 22 februarie, începând cu ora 21, cei patru membrii ai trupei vor demonstra ce inseamnă muzica live de calitate.

Sorina (voce), Teo (chitară), Sergiu (bas) și Radu (percuție) au în comun o foarte strânsă prietenie, aceasta fiind și liantul muzical al Her Funky Subjects.

CONCERT-HER-FUNKY-SUBJECTS

Majoritatea dintre noi au la bază altă meserie: profesor, stomatolog sau psiholog, mai puțin Radu care este absolvent de Conservator, compoziție jazz. Pasiunea pentru muzică ne face să abordăm repertoriul cu toată dragostea și seriozitatea! Incercăm să creem în fiecare spectacol o atmosferă diferită de cea obișnuită în cluburi, dar care, totuși să surprindă publicul cu piese cunoscute” a precizat Sorina, solistă Her Funky Subjects.

Organizată în formulă de cvartet (voce, chitară, bas si percutie) HFS se diferentiază de alte trupe de gen prin sound-ul savuros, cald si non-invaziv dat de chitara jazz, vocea blues si absenta tobelor, complet suplinite de o ritmică bogată la percutie!

Intrare libera