Decembrie 09, 2023

Inima de copil 24 februarie Piata Unirii

Inima de copil

24 februarie Piata Unirii 11:00

 

Asociaţia Sperox - Grădiniţa Particulară Căsuţa Zânelor din Iaşi are deosebita plăcere de a vă invita la Inima de copil – eveniment dedicat tuturor părinţilor şi copiilor din grădiniţă dar şi comunităţii ieşene.

Acţiunea constă în realizarea, în Piaţa Unirii, a unei inimi din aproximativ 100 de copii şi părinţi. Apoi, pentru a marca evenimentul, copiii vor dansa alături de părinţii lor. Menţionăm că această activitate urmăreşte a avea un impact deosebit asupra ieşenilor, proclamând iubirea, prezentată în cea mai pură formă, aceea de copil.

inima-de-copil

Asociaţia Sperox - Grădiniţa Particulară Căsuţa Zânelor din Iaşi este tărâmul de basm în care copiii sunt încurajaţi să viseze, să aibă încredere în ceea ce simt şi să-şi transforme visele în povestea lor de viaţă. Sunt îngrijiţi şi încurajaţi să-şi dezvolte deprinderile de viaţă autonomă, iubiţi şi sfătuiţi să iubească, învăţaţi şi îndrumaţi să înveţe. Credem în excelenţă, inovaţie, responsabilitate şi respect în actul educaţional.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!