Decembrie 04, 2023

Targ de Internshipuri Internationale 6 si 7 martie la Casa de Cultura a Studentilor

Targ de Internshipuri Internationale

6 si 7 martie la Casa de Cultura a Studentilor

 

Pe 6 si 7 martie la Casa de Cultura a Studentilor are loc Targul de Internshipuri Internationale organizat de AIESEC Iasi, care pune la dispozitie o platforma cu peste 2000 de internshipuri profesionale internationale. Cei interesati sunt asteptati între 10.00 si 18.00 sa descopere oportunitati din peste 113 tari în domenii precum marketing, IT, educatie, comunicare si multe altele.
Targul de Internshipuri Internationale se adereseaza studentilor în an terminal, masteranzilor, absolventilor si tuturor tinerilor cu o experienta de lucru relevanta în domeniul de care sunt interesati.
Internshipurile sunt remunerate si sunt disponibile în companii, ONG-uri si asociatii din afara oferind atat crestere profesionala prin dezvoltarea competentelor într-o piata diferita de cea romaneasca, dar si dezvoltarea personala care vine odata cu experienta si viata într-un mediu international.

targ-intershipuri-aiesec 

Cei care doresc sa aplice pentru astfel de internshipuri profesionale sunt asteptati la Targul de Internshipuri Internationale unde îsi pot depune CV-ul si pot afla toate detaliile despre întregul proces de cautare, gasire si plecare printr-un astfel de program.
AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 80.000 de membri din peste 113 tari si teritorii si fiind prezenta în aproximativ 2100 de universitati. AIESEC ofera membrilor sai o experienta de dezvoltare integrata compusa din oportunitati de leadership, stagii de practica internationale si participarea într-un mediu global de învatare. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si exploatarii potentialului de lider al tinerilor, în vederea transformarii acestora în agenti de schimbare ai lumii de maine.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!