Targ de mobila, decoratiuni si accesorii DecoShow 15 - 17 martie Palas Mall Atrium

Targ de mobila, decoratiuni si accesorii DecoShow

15 - 17 martie  Palas Mall Atrium 10:00 - 22:-00

În perioada 15-17 martie 2013 are loc prima editie desfasurata în Iasi a Targului de Mobila, Decoratiuni si Accesorii DecoShow.

Evenimentul pune accent pe promovare si vanzare, expozantii fiind extrem de variati. Cei ce vor vizita Targul de Mobila, Decoratiuni si Accesorii - Deco Show vor afla care sunt noile tendinte în designul interior, vor putea sa achizitioneze mobilier si decoratiuni interioare la preturi speciale, si vor primi solutii de amenajare de la profesionistii din domeniu.

Culoarea anului 2013, declarata de catre Pantone (companie specializata în design grafic) este verde smarald, culoare care poate fi folosita cu succes si în amenajarile interioare. Un ton puternic si universal-atragator smaraldul multi-fatetat continua sa fascineze si sa straluceasca, sa aduca un sentiment de înnoire si întinerire în lumea complexa de azi. Aceasta nuanta, cea mai des întalnita în natura, va adauga o pata de culoare si va crea o atmosfera luxurianta fie ea în living, camera de studio, dormitor sau bucatarie. Aceste tendinte si noutati vor fi regasite si în cadrul evenimentului pe langa alte idei de amenajari si redecorari ale locuintei.

targ-de-mobila-deco-show-iasi

Expozantii aduc produse pe gustul si nevoia fiecaruia, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi. În cadrul targului vor fi expuse spre vanzare: canapele, coltare, mobilier de dormitor, de bucatarie, camere pentru copii, dressinguri, mese, scaune, mobilier de gradina, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera si pe baza de arcuri de lemn, gresie, marmura, piatra naturala, ceramic, decoratiuni, precum si solutii de mobilier la comanda.

DecoShow va fi deschis pentru public în zona Atrium din incinta Palas Iasi, între orele 10 si 22, de vineri pana duminica.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!