Cafeneaua publica 15 martie Carturesti Palas Mall

Cafeneaua publica

15 martie Carturesti Palas Mall 17:00

Mai mergem la muzee? Ne mai petrecem timpul liber la teatru sau la operă? Mai deține orașul nostru statutul de capitală culturală?

Avem o deosebită plăcere să vă dăm întâlnire la o nouă ediție de Cafenea, unde v-am pregătit multe surprize plăcute! Vineri, 15 martie 2013, începând cu ora 19:00, ne vedem la Cărturești Palas Mall să discutăm despre cultura în Iași.

Evenimentul va cuprinde:

- o dezbatere privind situația actuală a instituțiilor de cultură din Iași.
Studiul de caz va fi Opera Națională Română Iași care a devenit, printr-o strategie de marketing bine pusă la punct, o instituție culturală de talie internațională.

Invitatul nostru special, Beatrice Rancea, ne va povesti cum este viața în culisele operei, după ce strălucirea reflectoarelor dispare.

cafeneaua-publica-martie-2013


- Prezentarea unor proiecte de revitalizare a imaginii Muzeului Literaturii Române Iași. Scopul nostru este de a redescoperi tradiția literară a orașului nostru. În această inițiativă ne sprijină Dan Lungu, Directorul Muzeului Literaturii Române Iași.

Proiectele sunt elaborate de către 8 echipe de studenți pasionați și entuziaști de la comunicare, marketing și jurnalism. Cel mai votat proiect va primi finanțare pentru implementarea lui (în totalitate sau doar o componentă). Astfel, echipa câștigătoare, împreună cu Muzeul Literaturii Române Iași, va avea ocazia “să miște lucrurile în Iași, în sfera culturală”.