Proiecţie film documentar "Tapped" 22 martie Institutul Francez sala „Benjamin Fondane”

Proiecţie film documentar "Tapped"

22 martie Institutul Francez sala „Benjamin Fondane” 18:00

Ziua mondială a apei este sărbătorită la nivel global pe 22 martie în fiecare an şi reprezintă un prilej de a celebra apa proaspătă şi de a atrage atenţia asupra importanţei dezvoltării şi păstrării unui management sustenabil al resurselor de apă proaspătă, în condiţiile în care la nivel global aproximativ 780 de milioane de oameni nu au acces la apă curată.
Asociaţia Mai Bine lansează invitaţia de a participa la proiecţia filmului documentar Tapped, vineri, 22 martie, în incinta sălii „Benjamin Fondane” a Institutului Francez Iaşi. Filmul va fi proiectat începând cu ora 18.00, după care vor avea loc discuţii despre industria apei îmbuteliate şi efectele pe care aceasta o are asupra poluării şi a sănătăţii noastre, asupra schimbărilor climatice şi dependenţa noastră de petrol.

proiectie-film-documentar-ziua-apei


Activitatea face parte din proiectul DEŞEURILE – management mai bun prin implicare civică şi participare publică, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi Trust for Civil Societz in Central & Eastern Europe, prin intermediul programului Atitudine şi Implicare, destinat organizaţiilor neguvernamentale de mediu.

Filmul are subtitrare în limba română, iar intrarea este liberă.