Expozitie de pictura Alina Avram 1-30 aprilie Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitie de pictura Alina Avram

1-30 aprilie Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Aflata la a 6-a expozitie personala, Alina Avram a absolvit Universitatea de Arte Plastice Decorative si Design- Iasi,promotia 2002,si este din 2003 membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania.
Portofoliul personal al artistei include numeroase lucrari realizate in spatii publice din Iasi: Palatul Copiilor,Farmacia Semis,Teatrul National,Studio Bobo,Salon Cristina Mistreanu,Clinica de chirurgie plastica Prof.dr.Theodor Stamate,Cabinet dr.oftalmolog Narcisa Ianopol, restaurante si hoteluri.
Expozitia actuala reuneste lucrari mai vechi si mai noi ale artistei ,realizate in perioada 2008-2013,si se concentreaza pe tehnicile clasicizante ale picturii de factura informala cu o surprinzatoare alternanta de rafinamente cromatice,colaj si campuri relativ ample de culoare.
Expozitia va fi gazduita de Galeria de Arta Grand Hotel Traian in perioada 1-30 aprilie.

expozitie-alina-avram-martie

Lucrarile sunt de vanzare.
Program vizitare - non stop

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!