Expozitie Ilie Krasovschi 22 aprilie - 20 mai Carturesti Palas Mall

Expozitie Ilie Krasovschi

22 aprilie - 20 mai Carturesti Palas Mall

Lucrările prezente au predominant subiecte ce ilustrează  lumea vie în diverse abordări și tehnici grafice. Sunt experimentate proprietățile vizual plastice ale diferitelor tipuri de instrumente pentru caligrafie, penițe și pensule.
        Formele și structurile naturale, precum pești, păsări sunt recompuse optic din elemente mecanice sau provenind din designul industrial, constituindu-se în “logo-uri mecanice”
        Suprafețele acestor “personaje” se metamorfozează  de la vivacitatea cromatică la zone alb-negru cu grafism riguros realizat doar în tuș.
       Lumea naturală se redesenează, se redescoperă paradoxal  într-un univers urban industrial cu vagi aluzii steampunk.

expozitie-ilie-krasovschi

        Sunt exploatate efectele optice ale paternurilor grafice realizate cu penița copperplate pentru redarea aspectului texturilorgeometrice specifice reptilelor, peștilor ( solzi) sau penajului
păsărilor.
        Acest univers grafic se dorește o alternativă imaginară la noul mediu “natural tehnologic” în care evoluează și se cristalizează sentimentele noastre de zi cu zi.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!