Circul Acquatico Bellucci 26 aprilie - 13 mai Parcarea Era Park

Circul Acquatico Bellucci

26 aprilie - 13 mai Parcarea Era Park

Cu imensa placere va comunicam venirea Circului Acquatico Bellucci la Iasi pentru prima data, in parcarea Era Park din 26 Aprilie pana in 13 Mai 2013, prezentand in fiecare zi un spectacol de la ora 19:00, iar sambata, duminica si 1 Mai doua spectacole, unul de la orele 16:30 si al doilea de la orele 19:00, cu pauza in 9 si 10 Mai pentru participare la FINALA ROMANII AU TALENT!
 Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii Circului aduc la Timisora un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.
 Castigatorul Leului de Aur la Festivalul International de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune "Serviti va rog" de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici.
Un turneu plin de evenimente, ce va incepe in Martie 2013, si va trece prin orasele mai mari sau mai mici ale Romaniei.

circul-belluccci


Prezentam in program PIRATII - In cautarea fericirii fara sfarsit,( cu artisti participanti la Romanii Au Talent 2013) un spectacol, unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa. Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori. Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.
Va asteptam la Circ, nerabdatori sa dam mana cu dumneavoastra personal !

   Vă invităm la o călătorie într-un posibil vis regizat de“substanțele” unui cotidian mecanic-grafic.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!