Expozitia de grafica ,,Exercitii iconografice” - Adrian Emilian Gavrilean 18 aprilie - 10 mai Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu”

 Expozitia de grafica ,,Exercitii iconografice” - Adrian Emilian Gavrilean

 18 aprilie - 10 mai  Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu”

Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi organizeaza la Muzeul Memorial „Mihail Kogalniceanu” str. Mihail Kogalniceanu nr. 11, în perioada 18 aprilie – 10 mai 2013, expozitia de grafica ,,Exercitii iconografice”, a artistului Adrian Emilian Gavrilean.

expozitia-exercitii-iconografice

Vernisajul va avea loc joi, 18 aprilie 2013, ora 15.00 si va fi prezentata de Pr. Arhim. Nichifor Horia, staret al manastirii ,,Sfintii Trei Ierarhi" din Iasi si exarh al manastirilor din Arhiepiscopia Iasilor.
Preot la Parohia ,,Sfintii Împarati Constantin si Elena” din Gura-Humorului, judetul Suceava si, în prezent, student în anul al II-lea la Facultatea de Arte Vizuale si Design, Sectia Arte Plastice - Pictura, din cadrul Universitatii de Arte ,,George Enescu” Iasi - clasa profesorului Cristian Neagoe, pictorul Adrian Emilian Gavrilean a avut numeroase expozitii personale în tara, dar si în strainatate, desfasurând si activitati de restaurare a unor lucrari de arta religioasa decorativa si murala intrate în uzul liturgic al mai multor biserici.

Va asteptam!