Expozitia "DEBUT" David Alexandru 17 aprilie - 15 mai Turnul Golia

 Expozitia "DEBUT" David Alexandru

17 aprilie - 15 mai Turnul Golia

 Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” Iaşi nu renunta si persevereaza în încercarea sa de a încuraja si de a promova valorile locale si creatia artistilor ieseni , ceea ce a dus la organizarea unei noi expozitii, de data aceasta cu lucrari de pictura si grafica apartinând micului artist iesean David Alexandru, în vârsta de 7 ani.

Expozitia este intitulata sugestiv « DEBUT » si va propune o incursiune în natura , asa cum se vede ea prin ochii unui copil de 7 ani, dar veti vedea si multe chipuri de adulti , vazute prin ochii lui David si redate grafic  cu talentul sau , transmitându-ne noua celorlalti un anumit mesaj despre cât de matur ne poate vedea el, fara însa a se exprima în cuvinte, ci doar prin culoare sau creion.

Micul nostru artist-David Alexandru este elev in clasa I-a la Liceul Teoretic Miron Costin-Iasi si în afara de pictura mai este pasionat si de Karate.

Expozitia « DEBUT » va putea fi vizitata în Turnul Golia-et.I si et.II si  contine un numar de 61 de lucrari.

Recunoasterea valorii sale este atestata si de diploma primita de la Picasso Art Contest-un concurs international online pentru copii cu vârste între 6 si 19 ani , unde a participat cu lucrarea Vesnicie, lucrare ce face parte din expozitia « DEBUT ».

De asemeni una din lucrarile de grafica ale lui David, intitulata Turc cu pipa a fost selectionata de Galeriile Saatchi Londra la concursul Art Prize for School unde au fost 13 000 de participanti si se afla printre cele 20 de lucrari ce vor fi expuse timp de o saptamâna din luna aprilie 2013 în aceasta galerie.Aceasta lucrare este trimisa în original la Londra si ca urmare nu a putut face parte din expozitia « DEBUT ».

expozitie-david-alexandru

Din palmaresul sau de pâna acum mentionam urmatoarele rezultate-Concursul national "David împotriva lui Goliat" -locul 1

 Concursul national  de creatie literar-artistica "Autoportretul" (jud.Prahova)- locul 1

 Concursul "Un oras mai curat de sarbatori" (Palatul Copiilor Iasi)- premiul special

 Concursul judetean "Copiii  lui Tonitza descopera lumea" (ISJ Iasi) -locul 1

 Participare la concursul international LOOK and LEARN (LONDRA)-jurizarea va avea loc pe 22 aprilie

 Participare la concursul  international U.S.KIDS-jurizarea va avea loc pe 10 mai.

Publicul va putea vizita Expozitia  în perioada 17.04.2013- 15.05.2013, în intervalul orar  10-17 (luni-vineri) si 10-14 (sâmbata si duminica). Pretul unui bilet pentru vizitarea expozitiei este de 3 lei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!