Atelier "Povestind matematica" 27 aprilie Carturesti Iulius Mall

Atelier "Povestind matematica"

Sambata Carturesti Iulius Mall 17:30

Sambata, ora 17.30 grupa 6-8 ani
Dacă îţi place să descoperi lucruri si vrei sa inveti sa iubesti numerele, sa te joci jocuri logice si sa cauti raspunsuri la ghicitori atunci am un loc special creat pentru tine: Atelierul “Povestind matematica”.
Ce vei face la acest atelier? Vei rezolva mistere, vei gasi alternative la rezolvarea unor probleme, vei experimenta si te vei juca cu numere si printre numere, vei gasi solutii la jocu...ri logice si iti vei folosi imaginatia pentru a gasi variante la probleme aparent complicate.

atelier-matematica-carturesti-


Atunci când ai o inteligenţă logico-matematica, faci lucruri precum:
• devii curios şi observi oameni, locuri, lucruri
• îţi dai seama de cauză şi efect
• pui întrebări despre anumite lucruri pe care le observi sau pe care le afli
• descoperi tipare în orice, de la numere la natură şi la comportamentul uman
• nu te opreşti la o singură alternativă când eşti pus în faţa unei probleme
La ce te ajută inteligenţa logică?
• îţi poţi îmbunătăţi abilităţile în domeniul matematicii, ştiinţei, calculatoarelor
• poţi să înţelegi mai uşor cum funcţionează lumea din jurul tău
• inveti sa gasesti solutii creative la varii probleme.
Atelierul isi propune sa dezvolte inteligenta logico-matematica, prin metode cognitive, tactile si emotionale si sa stimuleze in acelasi timp creativitatea copiilor prin povesti ....prin povesti cu diferite operatii matematice, desen, jocuri de rol si cantece.
Atelierul are loc in fiecare week-end, sambata, în funcţie de grupa de vârstă formată (6-8, 9-12 ani). Numarul minim de participanti, pentru ca atelierul sa aiba loc este de 8 copii, iar numarul maxim 12.
Cost participare: 25 ron/sedinta.
Pentru inscrieri si informaţii suplimentare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să ne sunaţi la 0740574524.
Atelierul este sustinut de Berlan Florentina, autoarea blogului “Povestind matematica”- http://povestindmatematica.ro/. Florentina a gasit o metoda inedita de a-i invata pe copii sa iubeasca numerele si operatiunile matematice. Fiecare atelier va fi structurat pe lectii adaptate la varsta copiilor si nevoilor lor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!