Atelier de gatit "Micul Bucatar" 27 aprilie Restaurant Pizzerie ALILA

Atelier de gatit "Micul Bucatar"

27 aprilie  Restaurant Pizzerie ALILA 11:00

Tema: pizza
pentru o buna organizare a evenimentului numarul de participant va fi de maxim 15 copii si recomandam ca micii bucatari sa fie lasati in grija noastra...fara mamici pe langa ei, veniti numai la degustare :)..daca mai ramane ceva :)
rezervati un loc din timp!!!

Atelierul de gatit este un spatiu in care cei mici (varste intre 4-12 ani) vor invata cum sa aleaga alimentele indispensabile unei mese delicioase, dar mai ales sanatoase. Pustanii vor fi antrenati intr-un joc in care isi vor folosi ingeniozitatea in combinarea alimentelor si condimentelor, atat cele de uz larg cat si cele exotice, pentru a crea mese hranitoare si bogate in vitamine.

atelier-gatit-alilla-aprilie-2013

Atelierul de gatit isi propune sa dezvolte intr-un mod jucaus, atractiv si provocator, abilitatile si sociabilitatea copiilor, cat si sa extinda cunostintele acestora despre implicatiile complexe ale unei alimentatii gustoase si echilibrate pentru sanatate.

Prichindeii, viitorii bucatari iscusiti, vor descoperi secretele culinare ale unor mese savuroase. În fiecare sambata, cei mici vor putea sa-si foloseasca manutele care pe parcurs vor deveni tot mai dibace in prepararea variatelor retete pe care le vor invata la fiecare intalnire.

Grup de varsta:4+
Participarea: 20ron/copil (toate materialele incluse).

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!