Expozitie Raluca Hreniuc - DON’T STOP! 30 aprilie - 17 mai Galeriile de Artă „Ion Neagoe”

Expozitie Raluca Hreniuc - DON’T STOP!

30 aprilie - 17 mai Galeriile de Artă „Ion Neagoe”

Galeriile de Artă „Ion Neagoe” Iaşi vor găzdui, începând cu data de 30 aprilie 2013, expoziția intitulată DON’T STOP!, semnată de artista Raluca Hreniuc.
Evenimentul expozițional este organizat de Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” Iaşi în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași și cuprinde o selecție de lucrări de grafică și sculptură ce vor putea fi vizionate până pe data de 17 mai 2013.
Lucrările expuse preiau și transmit atitudini și interpretări emoţionale, transformând morfologia corpului omenesc în compoziții unice care reflectă viziunile și profunzimile interioare ale artistei.
Din punct de vedere conceptual, creațiile plastice sunt grupate în teme elaborate care percep și comunică forma lirică a corpul uman, în stări de atemporalitate.
Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul este susținut de ansamblul rafinat al creațiilor plastice care confirmă talentul artistei și dimensionează compozițiile în evoluții unice, exprimând mesajul de a gândi pozitiv, de a nu te opri si de a merge mai departe.
Vernisajul va avea loc vineri 10 mai 2013, ora 15.00.
Expoziția va fi prezentată de profesor univ. dr. Constantin Tofan și lector univ. dr. Horia Costin Chiriac.
Curator: asistent univ. dr. Elena Simona Vrânceanu, director Casa Corpului Didactic Iaşi.
                                              
                                                                 PR & coordinator eveniment, profesor Carmen Sîrbu

expozitie-raluca-hreniuc

Conceptul expoziției

Don’ t stop! Nu te opri din călătoria în care te invit, prin lumea simbolurilor, pe trasee de linii și forme! Caută dincolo de vizibil, în lupta continuă a vieții, spre dobândirea de noi ținuturi, de spirit și suflet, dincolo de trup...  Vino, ca pornind de la ”Ea”, anonima, unica și omniprezenta femeie, să privești, să simți și să primești mesajul meu subtil, să încercăm să găsim împreună calea vitalității, a renașterii, a reînceputului, din nou, neîncetat, mai bun, indiferent de cotiturile vieții prin care ca umili muritori trecem. Don’ t stop!

Sculptor, profesor drd. Raluca Hreniuc

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!