Expozitia "Miracle" - Marina Macarie 1 - 30 mai Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitia "Miracle" - Marina Macarie

1 - 30 mai Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Galeria de Arta Grand Hotel Traian va invita in perioada 1-30 mai la Expozitia de pictura “Miracle” semnata Marina Macarie.
Absolventa a Lic.de arta Octav Bancila la secția sculptura promotia 1999,licentiata a Univ. de Arte Vizuale si Design George Enescu Iași in anul 2003 secția restaurare conservare, Marina Macarie expune lucrari ce prezintă deopotrivă spații abstracte si figurative.

expozitia-marina-macarie-mai-2013


Panzele sunt insufletite de obiecte cu forme diverse al căror aspect este elevat de explozia sclipitoare a paletei coloristice .Sunt acoperite de culori vii,stralucitoare si luminoase. Veti regasi atat miscare si odihna , cat si energie cromatica si forme fantastice. Acestea sunt temele artistei Marina Macarie,in neobosita ei explorare a puterii evocatoare a viselor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!