Decembrie 05, 2023

SuPORTing 2013 – meci de fotbal caritabil 16 mai Sala Polivalenta

SuPORTing 2013 – meci de fotbal caritabil

16 mai Sala Polivalenta 17:00

Iasi, mai 2013
Joi, 16 mai 2013, incepand cu orele 17:00 la Sala Polivalenta va avea loc SuPORTing, meciul caritabil oganizat de Asociatia AsdMARK.
SuPORTing este un eveniment care isi propune sa aiba un impact pozitiv in societatea ieseana prin intermediul sportului in principal, dar si al caritatii.
Ajuns la a V-a editie, meciul de fotbal dintre profesorii si studentii de la FEAA, are in acest an scopul de a ajuta o fetita de 7 ani sa poata auzi. Aceasta a fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala congenitala, cu afectare grava a limbajului in urma cu 6 ani. Hipoacuzicul este o persoana cu simtul auditiv diminuat. Multe hipoacuzii pot fi rezolvate pe cale chirurgicala, in timp ce altele nu pot fi ameliorate decat pe cale protetica. Doctorii fetitei Maia, au ajuns la concluzia ca ii sunt necesare proteze auditive. Însa aceste proteze auditive ajung la suma de 1000 de EURO.
De aceea, banii incasati din vanzarea de bilete la SuPORTing vor fi folositi pentru a-i ajuta pe parintii fetitei sa-i cumpere protezele auditive de care are nevoie. Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele s-au pus deja in vanzare si se pot achizitiona in continuare (inclusiv in ziua evenimentului) de la membrii asdMARK si de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC).

meci-de-fotbal-caritabil-2013


Pentru a achizitiona bilete si pentru a dona pentru Maia ca sa iti recapete auzul contactati membrele Asociatiei AsdMARK:
-    Patraş Maria-Monica – E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. & Nr  de tel: 0761413992
-     Zetiu Anca-Mihaela –   E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. & Nr de tel: 0752288198
“SuPORTing doreşte sa fie un sprijin real al familiei Darasteanu, astfel incat micuta Maia sa aiba in asociatia noastra, in sustinatorii evenimentului si in cei care vor participa, un real sprijin financiar, un real sprijin care sa o ajute sa auda. Din aceste motive, este important ca mass-media şi publicul larg sa cunoasca scopul caritabil adus in prim plan de acest meci de fotbal dintre profesori si studenti. SuPORTing şi-a propus acum multi ani sa imbunatateasca cat de cat unele aspecte sociale si a avut succes, asa ca speram ca prin editia acestui an sa reusim sa o ajutam pe Maia sa-si achizitioneze aparatul auditiv de care are nevoie pentru a nu mai fi confuza, pentru a intelege mai intelege mai bine ceea ce i se spune si pentru a reusi sa pronunte cuvintele corect.”, a declarat Anca Balaban, PR Manager al Asociatiei AsdMARK.

Despre SuPORTing:
Evenimentul SuPORTing a fost gandit de catre alumni AsdMARK atunci cand inca erau studenti la specializarea Marketing din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi si a fost implementat obtinand rezultate foarte bune in ceea ce priveste strangerea de fonduri pentru o cauza caritabila. SuPORTing este asadar un eveniment care isi propune sa aiba un impact pozitiv in societate prin intermediul sportului in principal, dar si al caritatii. Pe teren propunem un spectacol prin meciul de fotbal, in tribune ne propunem sa atragem oameni de toate varstele care pe langa spectacol sa fie interesati si de aspectul caritabil al evenimentului. În pauza dintre reprizele meciului, vom organiza diferite concursuri cu premii, pentru a tine spectatorii in priza. La finalul evenimentului, vom scoate la licitatie mingea de fotbal cu semnaturile profesorilor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!