IT Marathon 18 mai

IT Marathon

18 mai 

Eşti pasionat de domeniul IT? Eşti interesat de cele mai căutate tehnologii de pe piaţă? Crezi că poţi dezvolta o aplicaţie Web, Desktop sau Embedded? Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) vă provoacă la pe 18 mai IT MARATHON!!!

Concursul IT Marathon se adresează studenţilor şi elevilor din Iaşi, pasionaţi de domeniul IT, şi constă în dezvoltarea unei aplicaţii pentru unul din cele 3 domenii:
• Web
• Desktop
• Embedded

it-marathon-2013


Dacă eşti interesat, ia un coleg şi înscrieţi-vă pană la data de 16 mai. Pentru a vă înscrie în concurs trebuie doar să trimiteţi un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. având ca subiect domeniul la care vă înscrieţi, iar în conţinut precizaţi componenţa echipei, anul de studiu, adresa de email de contact pentru ambii membri ai echipei, precum şi un număr de telefon. Aceste date de contact vor fi folosite pentru a oferi toate informaţiile referitoare la concurs
Maratonul va dura 7 ore. Veţi primi o temă de dezvoltare, iar în timpul alocat competiţiei va trebui să construiţi aplicaţia ce se va mula cel mai bine pe cerinţele enunţate în dimineaţa concursului de către juriul format din profesori ai Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi reprezentanţi ai firmelor ce sponsorizează evenimentul ( Pentalog Romania, Embarcadero , 5 Point Solutions , Infineon).
La sfârşitul concursului vor fi anunţaţi câştigători pentru fiecare categorie de aplicaţii. Premiile cumulate vor fi în valoare de 1000 euro.

Din aceeasi categorie