Bazar solidar 1 iunie Parcul Casei Pogor

Bazar solidar

1 iunie Parcul Casei Pogor 15:00 -19:00

Asociația Mai Bine organizează sâmbătă, 1 iunie, în Parcul Casei Pogor  o ediţie specială de Bazar Solidar între orele 15.00 şi 19.00, al cărei scop vine din dorința noastră de a ne arăta sprijinul față de copiii care au nevoie de acest lucru și, totodată, de a ne resuscita propria copilărie.
Evenimentul este organizat la inițiativa Mai Bine și CUIB - Centrul Urban de Inițiative Bune, noul nostru proiect de suflet, cu implicarea partenerilor: Muzeul Literaturii Române, Acaju, Incubator 107, Fructe Naive, Slow Food Iași, Upside Down, Beat Poetry, Cuptorul Moldovencei, Humanitas, în speranța de a aduna laolaltă oameni darnici și dornici de atmosferă plăcută.

bazar-solidar-1-iunie


Vom pune la dispoziție fel de fel de lucrușoare, înțesate de amintiri: cărţi, hăinuţe, accesorii  năstrușnice, toate valorificate la prețuri modice. Participanții, dispuși să doneze fie haine care pot fi purtate, obiecte funcţionale, dar care colecţionează praf, sau alte produse utile ascunse în unghere uitate de vreme, sunt așteptați între orele 14.00 - 15.00, în aceeaşi zi şi locaţie. Noi vom avea grijă de împăturirea, sortarea și expunerea lor.
Pentru a ne antrena răsfoitul printre amintiri și lucruri, artiștii de la Beat Poetry și-au propus să ne încânte urechile cu momente live de jazz, funk, trip-hop și alte ritmuri derivate. Iar în pauzele de răsfoit printre obiecte, Incubator 107 vine cu exerciții de „reîntinerire” pentru a ne molipsi cu chef de joacă: învățăm să înălțăm zmee din hârtie, să ne menținem echilibrul pe sârmă, să conducem bicicleta și să facem baloane de săpun.
Am pus deoparte gustări bune care să îndulcească atmosfera, de la Cuptorul Moldovencei, Slow Food Iași și CUIB și sucuri naturale, cum altfel decât Naive.
Organizăm, de asemenea, pentru participanții noștri și o tombolă care va bucura minim 10 câștigători. Le-am pregătit fel și fel de premii din partea noastră și a partenerilor, nu doar utile, dar și ecologice și foarte drăgălașe: sacoșe de pânză, seturi de ghivece ecologice de la CUIB, sorț de la Slow Food Iași, sucuri Naive, bonuri de consumație la Acaju, câteva cărți de la Humanitas și produse reciclate din partea celor de la Upside Down.
Prin acest bazar, ne propunem să contribuim în triplu sens la adăugarea de valoare gesturilor noastre: ecologic - prin practica de reutilizare a produselor, social - prin implicarea comunității locale, economic - prin cumpărăturile în scop caritabil. Toate fondurile obţinute de pe urma bazarului vor ajunge la un centru de recuperare a copiilor cu handicap mental sever din Iaşi.
Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul www.maibine.eu și pagina de Facebook a evenimentului.  

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!