S-a dat startul înscrierilor pentru Social Media for Students Iași

S-a dat startul înscrierilor pentru Social Media for Students Iași

Iași – 28 mai 2013   Numărătoarea inversă pentru Social Media for Students Iași începe, iar în mai puțin de 10 zile vor fi anunțați studenții selecționați pentru a participa la cursul deschis. Programul de social media gândit de Cristian Manafu pentru studenții la FJSC, în urmă cu două luni, va continua cu o ediție la Iași, pe data de 10 iunie 2013, în sala de conferințe 502 a Corpului R al Universității “Alexndru Ioan Cuza”.
SM4S Iași este un training gratuit de accelerare și aprofundare a formării de bază în social media adresat studenților ieșeni de la specializarea comunicare și relații publice, marketing și comunicare în afaceri, cu un nivel minim de experiență sau cunoștințe în domeniu. Acest curs își propune să răspundă la două întrebări:
•    cum aflu dacă mi se potriveste domeniul social media?
•    cum fac trecerea de la o experiență personală în social media la una profesională?

social-media-for-student


În cadrul acestui eveniment se vor aborda discuții despre principalele platformele sociale, beneficiile aduse de social media pentru companii, utilizarea social media pentru PR și marketing, strategia de social media, monitorizare și blogging.
Sunt doar 30 de locuri disponibile. Înscrierea constă în completarea unui formular care este disponibil aici. Studenții selectați vor fi anunțați prin e-mail. Noutăți despre eveniment vor fi disponibile pe Facebook pe pagina evenimentului.
“Ceea ce face SM4S Iași diferit de conferințele despre comunicare online și social media este faptul că produce interacțiunea cu specialiști, interacțiune de care au nevoie studenții prin simularea activităților specifice: va fi îmbinată partea teoretică cu cea aplicată, interactivă, pentru că studenții vor rezolva în echipe câte un brief, vor prezenta în fața juriului format din specialiști proiectele pe care le-au realizat și vor primi feedback.” a declarat Anca Balaban. “Acest eveniment reușește cu brio să acopere nevoia de formare într-un domeniu relativ nou, pentru că la facultate lipsesc cursurile despre social media sau despre comunicare online.”
Social Media for Students Iași este organizat de Cristian Manafu și Anca Balaban și este implementat cu sprijinul Asociației AsdMARK și Asociației PRIME Iași.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!