Golden Runner - Road Grand Prix Ciclism 15-16 iunie Iasi

Golden Runner - Road Grand Prix Ciclism

15-16 iunie Iasi

În perioada 15-16 iunie se desfăşoară prima competiţie naţională de ciclism cu manşă dublă - de şosea şi MTB organizată la Iaşi. Pasionaţii de ciclism, profesionişti sau amatori, au la dispoziţie 5 categorii, 2 trasee ofertante şi 2 zile pentru a-şi dovedi calităţile în domeniu. Cei mai bine pregătiţi, care vor urca pe podium, vor fi răsplătiţi cu premii în bani şi produse.

Organizatorii intenţionează ca prin intermediul acestei competiţii să încurajeze folosirea bicicletei pentru un oraş mai puţin poluat şi mai liber, un stil de viaţă sănătos şi practicarea sportului în aer liber, atât de către copii, cât şi de către adulţi, promovarea pădurilor şi traseelor din jurul Iaşului, protejarea mediului înconjurător, precum şi atragerea a câtor mai mulţi amatori în acest sport.

Golden Runner - Road Grand Prix Iaşi este înscrisă pe site-ul Federaţiei Române de Ciclism şi are două manşe:
15 iunie 2013 – circuitul de MTB – Traseul Bârnova – Dobrovăţ – Slobozia – Dobrovăţ – Bârnova
16 iunie 2013 – circuitul de şosea – B-dul Copou (Sadion – Str. Toma Cozma)

golden-runner-ciclism

Alex Ciocan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi rideri de la noi, este implicat direct în organizarea competiţiei. De peste 20 de ani în ciclismul de şosea de performanţă şi toată viaţa pe bicicletă, câştigător a numeroase titluri, el este prezent în viaţa iubitorilor de ciclism nu numai de pe bicicletă, ci şi online, pe blogul prin care împărtăşeşte din experienţele adunate. declară Alex Ciocan (foto).

Toţi iubitorii de sport şi în special de ciclism, sunt invitaţi să participe pe 15 şi pe 16 iunie la Iaşi la Golden Runner – Road Grand Prix, fie ca simpli spectatori, fie ca participanţi, la una sau chiar la ambele manşe. Cei interesaţi pot obţine informaţii cu privire la înscriere, trasee, premii, regulament şi alte detalii, pe site-ul competiţiei: www.goldenrunner.ro, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..