Decembrie 04, 2023

Concert LeVant [electro /trip hop/ IDM] 7 iunie Teatru Fix 22:00

Concert LeVant [electro /trip hop/ IDM]

7 iunie Teatru Fix 22:00

Brain Events vă prezintă în premiera cel mai proaspăt și promițător proiect electronic din Iași: LeVant [electro /trip hop/ IDM] Warm-up: Vatt & Momu.

LeVant este un proiect de muzică electronică fondat la Iaşi în 2009 de producătorul şi compozitorul George D. Stănciulescu, PhD, ca alternativă mai accesibilă la proiectul său de atunci, Ad Ombra, ce s-a impus în underground-ul internaţional în urma lansării a trei albume de dark ambient simfonic la casa de discuri poloneză Rage in Eden Records. După o perioadă de tatonări stilistice şi experimente, LeVant se reconfigurează în 2012 când George o întâlneşte pe Cristina Pădurariu, o vocalistă versatilă cu experienţă în zona jazz şi fusion (având la activ colaborări cu nume sonore precum Blazzaj, Implant pentru Refuz, printre alţii), completând astfel optim formula muzicală.

concert-levant-teatru-fix

Estetica actuală LeVant seduce printr-un demers sonor multidisciplinar şi elaborat, care alătură ingenios elementelor de downtempo/IDM influenţe synth-pop şi electro-chillout, agrementate cu rafinamentul atmosferelor ambiental-simfonice, într-un melanj personal şi inedit cu care vor rezona în special fanii Royksopp, The Knife, Amon Tobin sau Goldfrapp.

Evenimentul reprezintă debutul live al proiectului şi va consta în prezentarea în premieră a unor piese ce se vor regăsi în playlist-ul viitorului material de studio, intitulat “The Post-Aquarian Gourmet”.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!