Gala premiilor operelor nationale 8 iunie Sala Mare a Teatrului National

Gala premiilor operelor nationale

8 iunie Sala Mare a Teatrului National 21:00

Pentru prima dată în România, capitala Moldovei găzduiește sâmbătă, 8 iunie 2013, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” Iași - GALA PREMIILOR OPERELOR NAȚIONALE -  un eveniment cultural de excepție ce va fi preluat și transmis în direct de TVR 1, TVR HD și Radio România Cultural.

În cadrul manifestării vor fi acordate premii la 14 categorii de nominalizări precum: cel mai bun spectacol, cel mai bun regizor, cel mai bun dirijor, cel mai bun solist, cea mai bună solistă, cel mai bun solist de balet, cea mai bună solistă de balet, cel mai bun spectacol din creația românească, premiul pentru concepția decorului, premiul pentru concepția costumelor, premiul pentru debut, cel mai bun spectacol pentru copii, cel mai bun coregraf, cel mai bun musical.

gala-premiilor-operetelor-nationale

Pe lângă aceste distincții, se vor acorda unor mari artiști premii de excelență și pentru întreaga activitate, dar și premii speciale ale juriului. Acestea vor fi înmânate de personalități marcante ale culturii românești din țară și străinătate.

Gala Premiilor Operelor Naționale este inițiată de Opera Națională Română Iași și organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași șise dorește a fi un eveniment cu tradiție, prin care activitatea artiștilor de operă să fie recunoscută, apreciată și premiată.

Coproducători: Televiziunea Română și Tvr Iași.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!