Family Olympics 8-9 iunie Iasi

Family Olympics

8-9 iunie Iasi

Family Olympics în acest weekend în Iași – Implică-te și ai șansa să te întâlnești cu Gheorghe Hagi

Family Olympics  este un festival al sportului și competiției ce se adresează celor mici, dar și tinerilor, părinților sau bunicilor care iși doresc să se recreeze prin mișcare. Jocuri, concursuri, premii, dar și multă distracție sunt pregătite de organizatori in zilele de 8 și 9 iunie în Iași.

Astfel, sâmbătă 8 iunie, începand cu ora 10:00 în cadrul Complexului Palas va avea loc “Sărbătoarea Family Olympics”. În cursul dimineții se vor desfășura 2 tipuri de activități: pe de o parte vor avea loc finalele competițiilor derulate pe parcursul săptamânii în unități de învățământ din Iași, finale care sunt așteptate deopotrivă echipele câștigătoare din fiecare unitate de învățământ, cât și părinți și colegi reuniți în galerii. În paralel vor avea loc diverse jocuri și concursuri pentru restul de participanți: badminton, fun tenis, fotbal target, tir cu arcul, mini golf, ski pe iarbă și altele. Acestea vor continua și în cursul după-amiezii, perioadă în care vor avea loc și diverse demonstrații: kangoo-jumps, culturism, karate, zumba, etc. Pe tot parcursul zilei, cei care doresc să facă flotări pentru temerari vor avea un spațiu pregătit în acest sens.

Duminică, 9 iunie, vor avea loc evenimentele de alergare și de înot pentru temerari. Evenimentul “Alergam pentru temerari” se va desfășura începând cu ora 9 pe stadionul Emil Alexandrescu, iar cei care s-au înscris pentru înot își vor da întâlnire incepand cu ora 15:00 la Strandul Municipal (in caz de vreme nefavorabilă acest eveniment va fi anulat).

Organizatorii celei de-a doua ediții a evenimentului “Family Olympics” și-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supraviețuitori ai cancerului. Tabăra “Temerarii” organizată de Asociația Little People a fost astfel proiectul desemnat pentru finanțare, fiind unul din cele mai importante evenimente anuale organizate în sprijinul copiilor și tinerilor care au trecut printr-o experiență atât de marcantă .

family-olympics-iasi

Cei care doresc să susțină cauza  copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului  mai pot să aleagă între a participa la unul din evenimentele cuprinse in secțiunea individual și echipe, evenimente în care vor putea să alerge, să inoate sau să facă flotări pentru temerari. Fiecare participant sau echipă inscrisă pot sa mobilizeze un grup de susținători dintre colegi, prieteni sau membrii ai familiei. Aceștia pot să doneze o sumă cuprinsă între 1 și 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susținută.
Prin parteneriatul cu E.ON România, organizatorii vor oferi premii celor mai active persoane implicate in evenimentele din Iași și din celelalte 4 orașe unde se organizează Family Olympics. Astfel, primele 3 persoane din fiecare oraș care generează cele mai importante donații prin susținători în cadrul evenimentelor de înot, flotări sau alergare, vor primi un tricou și o minge semnate de Gheorghe Hagi. La rândul lor, cei mai importanți donatori vor primi de asemenea mingi și  tricouri semnate de marele fotbalist. La finalul campaniei, persoana care, prin participarea sa la Family Olympics, a atras cea mai mare sumă donată de către susținătorii săi, va avea posibilitatea să petreacă cateva ore in prezența lui Gheorghe Hagi în cadrul unei cine private.
Pentru informații suplimentare și înscrieri vizitați site-ul www.familyolympics.ro sau www.facebook.com/familyolympics.

Caravana Family Olympics 2013 este organizată de Asociația 11even, în colaborare cu Asociația Little People. Partenerul principal al campaniei este E.ON Romania. Pentru al doilea an consecutiv campania este susținută de Kaufland România si de Europa FM. Evenimentele din Iași se desfăşoară cu sprijinul Consiliului Local, Inspectoratului Școlar Judeţean, Societăţii pentru Psihologie precum și al Complexului Palas.

Despre Asociaţia 11even:

Punem în scenă din 2011 o serie de evenimente care au ca temă dezvoltarea profesională, precum și evenimente sportive de amploare.  Am organizat printre altele in 9 orase din Romania si in Chisinau seria de evenimente 11even, anul trecut am demarat seria de evenimente Family Olympics. Implementam programe de strangere de fonduri denumite O poză pentru o viață si evenimente personalizabile pentru companii denumite Olympicnic Day. Am organizat doua editii ale evenimentului de strângere de fonduri Golf Community Challenge.

Despre Asociatia Little People / Tabara Temerarii:
Cu o experiență de 16 ani în domeniul oncopediatric, oferim servicii psiho-sociale la peste 95% din copiii și tinerii bolnavi de cancer din România și am creat cel mai mare grup de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți supraviețuitori de cancer – Clubul Temerarii, care este una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa! TABĂRA TEMERARII este cel mai așteptat eveniment organizat anual de către Asociația Little People pentru toți tinerii între 14 și 29 de ani, care au finalizat tratamentul oncologic.
Despre E.ON România:

Grupul E.ON in Romania este activ pe piața locală în domeniile furnizării și distribuției de gaze naturale și energie electrică, deservind 2,9 milioane de clienți. Aria de activitate a companiilor E.ON acoperă 20 de județe in partea de nord a țării. Compania platformă, E.ON România, deține un pachet de 51% din acțiuni la fiecare din companiile E.ON Energie România, E.ON Gaz Distribuție și E.ON Moldova Distribuție.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!